U utorak nastavak suđenja Petri Cvijić

U utorak nastavak suđenja Petri Cvijić

Crna Hronika -
Spikerki RTS-a se brani sa slobode i negira krivicu da je 9. januara na pešačkom prelazu automobilom udarila Slobodana Bajića

BEOGRAD - Suđenje spikerki RTS-a Petri Cvijić (35) zbog optužbi da je 9. januara, na pešačkom prelazu u Vodovodskoj ulici, automobilom udarila Slobodana Bajića (73) koji je preminuo od zadobijenih povreda, biće nastavleno sutra u Prvom osnovnom sudu u Beogradu.

Cvijićeva se brani sa slobode i negira krivicu, ali se od incidenta ne pojavjuje na nacionalnoj televiziji, na kojoj je čitala vesti. Sutra bi trebalo da svedoče saputnici koji su bili u njenom vozilu u trenutku nesreće Miroslav i Mrjana Gligorijević.

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu tereti Cvijićevu da je izršila teško delo protiv bezbednosti saobraćaja vozeći "opel korsu" i dovela u opasnost živote ljudi, jer nije prilagodila brzinu.

Ona je, prema optužnici, Bajića koji je prelazio ulicu, svojim autom udarila na obeleženom pešačkom prelazu, a on je od zadobijenih povreda nekoliko sati kasnije umro u Urgentnom centru od unutrašnjeg krvarenja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track