Sneg odložio saslušanje Lešanovića za februar
Foto: N. Milićević

Zakasnio svega 11 minuta

Sneg odložio saslušanje Lešanovića za februar

Crna Hronika -
Kašnjenje Pavla Lešanovića i njegovog advokata na saslušanje koje je trebalo da počne u novosadskom sudu odloženo za početka februara

NOVI SAD - Pavle Lešanović kojeg je Nenad Čanak premlatio ispred novosadske kafane “Tako je suđeno” Danila Ikodinovića, i njegov advokat Branislav Petronijević zakasnili su na saslušanje u Osnovnom sudu u Novom Sadu pa je istržani sudija Zoran Živković postupak odložio za 8. februar.

- Zbog loših vremenskih uslova i pored svih napora koje smo uložili nismo uspeli da stignemo na vreme Zakasnili smo svega 11 minuta, ali su kolege branioci Nenada Čanka već bili otišli, pa je sudija morao da odloži saslušanje jer oni imaju pravo da mu prisustvuju. Mi smo pokušali da ih pozovemo da se vrate kako bi moj klijen ipak bio saslušan, ali se oni nisu odazivali na telefonske pozive, rekao je Petronijević.

Lešanović nije želeo da da bilo kakvu izjavu novinarima. Nakon što je izašao iz zgrade suda, Lešanović se vidno neraspoložen uputio ka automobilu.

Ne slažem se sa odlukom advokata odbrane da napuste sudnicu, jer se tako stiče utisak da se nešto odugovlači, a mislim da za bilo kakvo odugovlačenje nema nikakve potrebe , rekao je Petronijević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track