Taksista: Voleo bih da znam kako je Vučić!

Kurir kod taksiste na kojeg je naleteo vojni terenac

Taksista: Voleo bih da znam kako je Vučić!

Crna Hronika -
Ljudi iz obezbeđenja potpredsednika Vlade bili su vrlo zabrinuti za moje stanje, rekao taksista Zvonko Narančić

BEOGRAD - Zabrinut za ministra!- Čuo sam da je Aleksandar Vučić bio u džipu koji je u Brankovoj ulici udario u banderu, koja je pala i zamalo me ubila! Nisam ga video tada, ali momci iz njegove pratnje bili su vrlo ljubazni i vidno zabrinuti za moje zdravlje. Sada, posle svega, voleo bih da se čujem s Vučićem, jer sam čuo da je i on u ovom udesu povređen.Ovo je juče za Kurir rekao Zvonko Narančić (60), vozač „Luks taksija“ čiji je automobil naleteo na stub rasvete koji je prethodno oborio blindirani vojni terenac „mercedes“. U tom vozilu se, s gostovanja na RTS, vraćao Aleksandar Vučić, prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane.- Išao sam prema centru, a tri blindirana džipa s rotacijom spuštala su se prema mostu. Na tridesetak metara od mene treći džip iz kolone udario je u poveći smet između dve kolovozne trake! Tada je vozilo proklizalo, vozač je izgubio kontrolu, prešao u suprotnu traku i zakucao se u banderu, koja je pala - priseća se Zvonko.Na sreću, bandera je pala tik ispred točkova „opela“, tako da je taksista u ovom incidentu prošao samo s lakšim povredama. Uplašio sam se i uspaničio. Tri momka iz džipa odmah su dotrčala do mene. Pomogli su mi da izađem iz kola i predložili mi da pređem u njihov džip dok ne stigne Hitna pomoć. Ipak sam ostao u svom „opelu“ i nisam video Aleksandra Vučića - kaže Zdravko.(M. I.)

Zvonko Narančić čudom izbegao teže povrede
Zvonko Narančić čudom izbegao teže povrede

Vicepremijer uganuo vrat prilikom udaraNije samo Zvonko Narančić bio povređen u udesu! Kako Kurir saznaje, Aleksandar Vučić je u ovoj nezgodi uganuo vrat, ali dobro se oseća i nije bilo potrebe za hospitalizacijom!Velika šteta

Ubrzo posle saobraćajke na mesto incidenta izašla je i vojna policija.- Bili su vrlo ljubazni i rekli mi da će mi vojno osiguravajuće društvo nadoknaditi svu štetu na vozilu, a ona je zaista velika - rekao je Narančić.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track