Autobus naleteo na predsednika opštine Ub

Saobraćajka

Autobus naleteo na predsednika opštine Ub

Crna Hronika -
Saobraćajna nesreća u kojoj je povređen predsednik opštine UB Darko Glišić i još dve osobe dogodila se kada je autobus privatnog prevoznika udario u službeno vozilo Srpske banke koje se odbilo i udarilo u Glišićev automobil

UB – Predsednik opštine UB Darko Glišić, njegov vozač i još jedna osoba teže su povređeni danas popodne kada je na službeno vozilo opštine naleteo autobus preduzeća „ Evropabus“.

Lančani sudar dogodio se oko 13,30 časova posle otvaranje eskpoziture „ Srpske banke“ u zgradi opštine,kada su funkcioneri „ Srpske banke“ i predstavnici opštine krenuli na svečani ručak.

Na njih je kod benzinske pumepe na novoj obilaznici prema Valjevu naleteo autobus preduzeća „ Evropabus“ koji je udario prvo u vozilo Srpske banke, a on se odbio i zakucao u vozilo predsednika opštine Glišića.

U sudaru Darko Glišić i njegov vozač i još jedna osoba su povređeni i oni su kolima Hitne pomoći prebačeni u Valjevsku bolnicu, gde su im konstatovane povrede vrata, a oni su posle ukazane lekarske pomoći pušteni kući.

Policija istražuje i dalje okolnosti nesreće, a autobus privatnog prevoznika upućen je na vanredni tehnički pregled, kako bi se utvrdilo da li je tehnički ispravan jer se sumnja u njegovu ispravnost.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track