Krisitjan Golubović: Kakva droga, prodavao sam hot-dog!

Pravosuđe

Krisitjan Golubović: Kakva droga, prodavao sam hot-dog!

Crna Hronika -
Na ponovljenom suđenju Kristijan Golubović negirao da je prodavao heroin već hot-dog sa pokretnih kolica na Kalemegdanu i ispred Zoološkog vrta

BEOGRAD – Aleksandar Kristijan Golubović kome ponovo sudi za šverc heroina iz Novog Pazara na današnjem suđenju pred Višim sudom negirao je da se bavio prodajom droge, već prodajom hot doga sa pokretnih kolica na Kalemegdanu i ispred Zoološkog vrta i da ne postoji nijedan dokaz da je on organizator grupe koja trguje narkoticima.U nastavku iznošenja svoje odbrane koja je trajala skoro dva sata, Golubović je rekao da jeste primao pakete iz Novog Pazara, ali u njima nije bila droga, već ćevapi i majice, on je istakao da je poznat kao borac protiv droge i svih vrsta poroka, pa čak i kafe, da je mlade uvlačio u teretane i ring kako bi ih sklonio sa ulice.

Golubović je rekao i da se najviše kaje zato što je neke ljude pustio u svoj život i dao im koricu hleba.Golubović je optužen da je organizovao grupu koja je trgovala heroinom od početka avgusta 2009. godine do 16. januara 2010, kada je policija prilikom hapšenja zaplenila 125 grama heroina.

Apelacioni sud je, međutim, potvrdio deo presude kojom je osuđen zbog nedozvoljenog držanja oružja i pravosnažno ga osudio na dve godine i tri meseca zatvora, a za drogu je naložio da se suđenje ponovi jer "prvosptepeni sud nije dao kompletnu i detaljnu analizu dokaza u pogledu odlučnih činjenica i dokaza, niti je izveo ikakvu ocenu".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track