Krivičen prijave zbog krađa akumulatora i opreme iz vozila
Foto: Kurir

Subotica

Krivičen prijave zbog krađa akumulatora i opreme iz vozila

Crna Hronika -
Osumnjičeni se terete da su, u poslednja dva meseca, provaljivali u putnička vozila na teritoriji grada iz kojih su uzimali akumulatore, navigacije, komplete za prvu pomoć i torbe sa ličnim stvarima

SUBOTICA - Subotička policija saopštila je danas da je podnela krivične prijave Osnovnom javnom tužilaštvu u Subotici protiv više lica, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivična dela krađe i teške krađe.

U saopštenju Policijske uprave u Subotici navodi se da su zbog postojanja osnova sumnje da su počinili 32 krivična dela teške krađe i krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila, prijave podnete protiv D.M. (19) i D.S. (20), obojica iz Subotice.

"Osumnjičeni se terete da su, u poslednja dva meseca, provaljivali u putnička vozila na teritoriji grada iz kojih su uzimali akumulatore, navigacije, komplete za prvu pomoć i torbe sa ličnim stvarima oštećenih. Predmete su prodavali, a dobijeni novac trošili za sopstvene potrebe", navedeno je u saopštenju.

Krivična prijava je podneta i protiv A.D. (30) iz Subotice, jer postoji osnov sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila."On je sa D.M. otuđio automobil, sredinom novembra, kojim su se vozili po gradu, a zatim ga ostavili i napustili mesto događaja", stoji u saopštenju.Krivične prijave su podnete i protiv M.K. (27), R.S. (24) i A.U. (30),svi iz Subotice, zbog osnova sumnje da su provalili u dve firme, kuće i pomoćne prostorije u Subotici iz kojih su odneli kablove i razni alat, a zatim ih prodavali kao sekundarnu sirovinu.

Policija je jedan deo predmeta koji potiču iz krivičnih dela pronašla, uz potvrdu oduzela i vratila vlasnicima, navodi se u saopštenju Policijske uprave u Subotici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track