Zagrlio brata, pa mu zario bajonet u srce!

Ubistvo koje je šokiralo Hrvatsku

Zagrlio brata, pa mu zario bajonet u srce!

Crna Hronika -
Miroslav Tomas, koji je ubio brata Vedrana, prvo se posvađao s njim, pa pokušao da se pomiri. Vedranova devojka Dolores, svedok jezivog zločina, imala je sado-mazo seks s blizancima

ZAGREB - Bizarni ljubavni trougao.Okolnosti stravičnog ubistva Hrvata Vedrana Tomasa (31) u Zagrebu u novogodišnjoj noći, za koje je osumnjičen njegov brat blizanac Miroslav Tomas (31), i dalje su obavijene velom tajne. Naime, policija veruje da je ubica iz ljubomore ubo bajonetom u srce svog brata za vreme žurke u njihovoj kući, a sve zbog devojke Dolores D. (23), koja je bila u vezi s Vedranom, ali je živela i imala sado-mazo odnose sa obojicom. Dolores je policiji rekla da je stravičan zločin počinio Miroslav, dok on tvrdi da nije ubio svog brata blizanca.Prema rečima Dolores, koja je jedini svedok ubistva, Miroslav je već neko vreme koristio drogu, a često je bio i pijan, posle čega je imao agresivne napade. Takođe, ilegalno je nabavljao noževe, a imao je i bajonet, koji je stalno podmazivao i oštrio. Za vreme novogodišnje žurke iz čista mira je pod dejstvom alkohola njime posekao Vedrana po leđima, zbog čega su se blizanci posvađali. Međutim, kasnije se Miroslav izvinjavao bratu i molio ga da mu oprosti, a Dolores je otišla u drugu sobu da priča s drugaricom preko Skajpa i ostavila braću da razgovaraju.- Grlio ga je, tepao mu, a onda mu je ipak bajonet zario u grudi - rekla je Dolores, koja je krajičkom oka iz druge sobe videla šta se dešava.Inače, Dolores i Vedran su se upoznali pre osam godina preko zajedničke prijateljice, dok je ona radila kao prostitutka. Kasnije se preselila u kuću braće Tomas, u kojoj je živela i tadašnja Miroslavljeva devojka M. J. Sve četvoro učestvovali su u sado-mazo orgijama koje je Dolores organizovala iz hobija, a neretko su pozivali i druge devojke da im se priključe.

Miroslav Tomas tvrdi da je nevin, Vedran Tomas
Miroslav Tomas tvrdi da je nevin, Vedran Tomas

Minimum pet godina zatvoraMiroslav Tomas, koji je osumnjičen za ubistvo, mogao bi biti osuđen na najmanje pet godina zatvora. Kada je po njega došla policija, bio je rastrojen i nije hteo da sluša šta mu govore. Nakon toga mu je određen pritvor zbog straha da bi na slobodi mogao uticati na glavne svedoke, Dolores i roditelje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track