Najnovije vesti

UŽAS: Devojka skočila u smrt sa badnjakom u ruci!

Krvavo Badnje veče

UŽAS: Devojka skočila u smrt sa badnjakom u ruci!

Crna Hronika
Snežana Vuletin (27) iz Mokrina ubila se posle svađe s momkom, koji ju je zaključao u stanu i zatim otišao kod rođaka na ručak

NOVI SAD - Jezivo!Snežana Vuletin (27) iz Mokrina skočila je na Badnje veče, s badnjakom u ruci, s petog sprata zgrade u Ulici braće Dronjak u novosadskom Novom naselju! Nesreća se dogodila oko 18 sati, a nesrećna devojka je pala na plato ispred ulaza i na licu mesta preminula.- Na terasi je ostao samo beli čaršav vezan za uže za sušenje veša... Neki misle da je Snežana možda htela da se spusti niz čaršav, ali mislim da nije bilo tako. Da je to htela, vezala bi čaršav za ogradu, a ne za uže - kaže jedna komšinica.Kako saznajemo, Snežanin mladić Bojan Č., s kojim je živela, pre tragedije je otišao kod rodbine na ručak, a Snežana je ostala sama.- Srela sam je oko 14 sati dok je ulazila u zgradu s badnjakom u ruci. Malo kasnije sam čula da se Snežana i njen momak svađaju, a posle sat i po je komšija zalupio vrata i zaključao ih. Snežana je potom glasno pustila muziku, a iz stana se moglo čuti kako lomi i lupa nameštaj... Kad sam kasnije izašla da prošetam psa, imala sam šta da vidim! Snežana je s badnjakom u ruci u lokvi krvi ležala na betonu ispred ulaza - priča za Kurir komšinica koja je prva ugledala telo.Ona dodaje da je prizor bio jeziv i da je nedugo potom pristigao i Snežanin mladić, kome je pozlilo kad je saznao da se Snežana ubila. Njega je, prema rečima komšija, odvezla Hitna pomoć, budući da je dijabetičar.Komšije pričaju da su se Snežana i Bojan zabavljali nešto duže od godinu dana, a od prošlog leta je ona živela kod njega u stanu.- Često su se svađali, iz stana se uvek čula galama. Pre nedelju dana videla sam kako Snežana pokušava da ode. Stigla je do lifta, a on ju je sustigao i bukvalno je odvukao do stana! Polomili su i staklo na vratima od lifta kad su se raspravljali - kaže komšinica.

Majka Marica Čonić: Na Božić nas zavi u crno!- Kad se moja Sneža sutra vrati kući, ispričaće vam šta se desilo...Tihim glasom punim bola i bežeći od jezive istine, ovo je neutešna Marica Čonić (47), majka nastradale Snežane, sve vreme ponavljala rođacima i komšijama koji su došli da joj pruže utehu nakon smrti ćerke. Majka Marica i baka Kata nisu mogle ni htele da zadrže gorke suze:- Ništa još konkretno ne znam, da li je gurnuta ili je sama pala. Kažite mi da je živa, da li vi znate kako je moja Sneža - ponavljala je Marica dok su svi ostali ćutali i plakali.- Snežana je trbuhom za kruhom otišla u Novi Sad. Snalazila se za život, nije birala poslove... Spremala je po kućama, radila u pekari, a posle i kao konobarica u kafiću. Imala je ozbiljnu vezu s Bojanom... Ni slutila nisam da ovako nešto može da se desi. Snežana je po preporuci lekara pila lekove za živce... Teško nama, na Božić nas zavi u crno - teškom mukom pričala je Marica.Baka Kata i deda Vladimir kažu da na njih Bojan nije ostavio naročit utisak.- Bio je kod nas u gostima i rekao nam da je dolazio u sukob sa zakonom. Prošli su me žmarci kad mi je rekao: „Ako je vidim s drugim muškarcem, glavu ću joj odseći satarom“ - rekao je deda Vladimir.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...