HITAC U GLAVU: Jagodinac preminuo posle 8 dana

Jagodina

HITAC U GLAVU: Jagodinac preminuo posle 8 dana

Crna Hronika -
Žarko D. (46) iz Jagodine kome je posle celodnevnog malteretiranja u glavu pucao Marko M. Preminuo je od posledica ranjavanja u bolnici u Kragujevcu

JAGODINA - Žarko D. (46) iz Malog Popovića kod Jagodine, kome je u njegovoj kući 31. decembra pucao u glavu Marko M. (28) iz Jagodine i teško ga ranio, umro je u Kliničkom centru u Kragujevcu, izjavila je portparol Policijske uprave u Jagodini Gordana Cvetić.Žarko D. je, sa "povredama opasnim po život, u besvesnom stanju" prevezen u Klinički centar a umro je nakon osam dana nadljudske borbe lekara da mu spasu život.

Marko M. je Žarku D. posle gotovo celonoćnog maltretiranja njega i njegove porodice, pucao u glavu u 4,35 sati iz pištolja koga je uzeo od oca.

Posle hapšenja i policijskog zadržavanja Marku M. je istražni sudija Višeg suda u Jagodini odredio pritvor do 30 dana, za krivično delo "teško ubistvo u pokušaju".

Komšije Žarka D. su novinarima rekle da je Marko M. bio oženjen maloletnom, šesnaestogodišnjom, kćerkom Žraka D. a koja ga je napustila i vrtatila se roditeljima. Nisu bili venčani.

Komšije tvrde da je Marko M. često maltretirao i uznemiravao porodicu Žarka D. koja je to nekoliko puta prijavljivala policiji.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track