OČAJ: Zašto kriju istinu o smrti moje unuke?

Očajna porodica

OČAJ: Zašto kriju istinu o smrti moje unuke?

Crna Hronika -
Pokušavali smo telefonom da dobijemo njenog dečka Bojana, ali se ne javlja, kaže Vladimir Gavrilov, deda Snežane Vuletin, koja se ubila s badnjakom u ruci

MOKRIN - Tuga do neba!- Dušu nam razjeda što nam niko zvanično nije saopštio pod kojim okolnostima je nastradala naša Snežana. Znamo samo ono što je pisalo u novinama. U više navrata pokušavali smo telefonom da dobijemo njenog dečka Bojana Č., ali se on ne javlja na naše pozive. Kao da je u zemlju propao...Ovo je glasom punim tuge za Kurir juče ispričao Vladimir Gavrilov, deda Snežane Vuletin (27), koja je na Badnje veče, s badnjakom u ruci, skočila s petog sprata zgrade u Novom Sadu. Otkako je saznala za smrt svoje mezimice, baka Kata ne prestaje da plače. - Svakog časa čekamo da naše lane dovezu iz Novog Sada. Jao meni, šta sam doživela, da mi Snežu u sanduku dovezu - neutešna je bila Kata.Snežana Vuletin ubila se skokom s terase sa petog sprata zgrade u Ulici braće Dronjak u novosadskom Novom naselju. Prethodno se, kako su ispričale komšije, žestoko posvađala sa svojim momkom Bojanom Č. (26), s kojim je živela. On je posle svađe zaključao Snežanu u stanu i otišao kod rođaka na ručak.- Snežana je tad pojačala muziku, a iz stana se čulo kako lomi nameštaj... Kad sam kasnije izašla da prošetam psa, naišla sam na Snežanu kako, s badnjakom u ruci, u lokvi krvi leži ispred ulaza - ispričala je za Kurir komšinica.Kako nezvanično saznajemo, i Bojan i Snežana su imali dosijee u policiji.- Bojan je oduvek bio žestok momak. Komšije su ga se plašile i nisu htele da ulaze u raspravu s njim. Snežana je bila lepa devojka, ali u poslednje vreme se videlo kako je propala i mnogo smršala - rekao nam je komšija s petog sprata koji je želeo da ostane anoniman.

Mesto gde je ležalo Snežanino telo (Foto: Nikola Milićević)
Mesto gde je ležalo Snežanino telo (Foto: Nikola Milićević)

Baka Kata ne prestaje da plače
Baka Kata ne prestaje da plače

Mladić nije saslušanBojan Č. (26) iz Novog Sada nije saslušan u novosadskoj policiji povodom smrti Snežane Vuletin.- Budući da nema elemenata krivičnog dela jer je reč o samoubistvu, nije bilo potrebe za njegovo saslušanje - kazao je izvor Kurira.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja