Žena pešak teško povređena u Padinskoj skeli

Hitna pomoć

Žena pešak teško povređena u Padinskoj skeli

Crna Hronika -
Žena stara 34 godine zadobila je teške povrede glave, prelome baze loganje, čeone i nosne kosti i ona je prevezena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra

BEOGRAD - Jedna osoba je kao pešak teže povređena u saobraćajnom udesu koji se dogodio jutros oko 6:10 u beogradskom naselju Padinska skela, izjavio je saradnik za odnose sa medijima u Hitnoj pomoći Mirko Lutovac.

Žena stara 34 godine zadobila je teške povrede glave, prelome baze loganje, čeone i nosne kosti i ona je prevezena na odeljenje za reanimaciju Urgentnog centra, rekao je Lutovac.

Lutovac je rekao da je Hitna pomoć tokom noći u Beogradu obavila 113 intervencija od kojih 20 na javnim mestima i da su pomoć lekara najčešće tražili srčani bolesnici i astmatičari.

Povređena devojka van životne opasnosti

Devojka koja je jutros povređena u saobraćajnoj nesreći u Padinskoj skeli je sa povredama glave smeštena na odelenje neurohirurgije Urgentnog centra i nije životno ugrožena. Povrede su ozbiljne, tokom dana će biti urađene dijagnostika a devojka nije životno ugrožena, rekla je Tanjugu portparol Urgentnog centra Zorica Marković.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track