UŽAS: Zaklao devojku jer nije htela da se prostituiše!

Pomračeni um

UŽAS: Zaklao devojku jer nije htela da se prostituiše!

Crna Hronika -
Vladan J. (21) pokušao da slaže inspektore da nema veze s ubistvom Marine Zlatković (24). Uhapšen i Vladanov rođeni brat (17)

BEOGRAD - Horor!Vladan J. (21) uhapšen je zbog sumnje da je u noći između nedelje i ponedeljka zaklao svoju devojku Marinu Zlatković (24) u iznajmljenom stanu u Resniku! Lisice na ruke stavljene su i njegovom 17-godišnjem bratu, koji je, navodno, bio saučesnik u zločinu.

Policija pretpostavlja da je ubistvo planirano nedeljama jer, kako saznajemo, Marina nije želela da se bavi prostitucijom, na šta ju je Vladan J. primoravao. Osim toga, devojka je, navodno, nedavno upoznala mladića zbog kog je htela da ostavi Vladana.Telo u lokvi krvi- U nedelju su čekali srpsku Novu godinu i u njihovom stanu je bilo mnogo ljudi, a muzika je treštala do kasno u noć. Negde oko osam sati ujutro Vladan mi je pozvonio i u panici rekao: „Brate, pomozi mi, mojoj Marini nije dobro“. Kad sam ga pitao šta je, rekao je da leži na krevetu u lokvi krvi i da misli da je mrtva! Odmah sam pozvao policiju - ispričao je komšija Mane K.Nekoliko minuta kasnije stigla je policija.- Ušli su u stan u prizemlju i na krevetu zatekli Marinino telo. Na vratu je imala duboku ranu od noža iz koje je i dalje lila krv! Pozlilo mi je i krenuo sam napolje. Tad sam čuo da Vladan i njegov brat policiji objašnjavaju da su pre pola sata izašli iz stana i da su Marinu zatekli mrtvu kad su se vratili. Međutim, u tom trenutku je stigla lekarka Hitne pomoći. Samo jednom je pogledala telo i rekla: „Ova devojka je potpuno ukočena, što znači da je mrtva najmanje dva sata“. Posle toga Vladan nije imao kud i priznao je da ju je ubio - ispričao je naš sagovornik.Podvodili siročad?Policija, kako saznajemo, ispituje da li je Vladan još neke devojke terao na prostituciju.- Marina je pričala komšijama da Vladan i njegov brat čekaju devojke ispred Doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj. Tu bi im nudili posao i sigurnost, a onda bi ih, navodno, preko već razrađene šeme, terali u Italiju i zemlje regiona, gde su završavali kao belo roblje. Tim informacijama treba ozbiljno pristupiti i detaljno ih ispitati - kaže Kurirov izvor iz policije.

I Vladanov brat priveden
I Vladanov brat priveden

Brutalna ubistva žena2. decembar 2012. Dejan C. (40) u Kragu­jevcu bacio ženu Natašu (na slici) kroz prozor s prvog sprata porodične kuće, a potom je zaklao.19. mart 2012. Nevenku Ćulibrk (63) preklao je njen suprug Đuro (72) u kući u Futogu.1. decembar 2010. Radašin Tasić (47) iz sela Bunar kod Jagodine, preklao je nevenčanu suprugu Draganu Desjatnikov (45) iz Paraćina, potom pozvao policiju, a onda se otrovao.Živeću kao u bajciVladan i Marina u zgradi su živeli nekoliko meseci.- On je radio u „Gradskoj čistoći“, a ona nije imala stalni posao. Pričala mi je da je siroče i da je odrasla u domu. Toliko su teško živeli da je pre nekoliko dana morala da proda kompjuter. Eto, baš mi je u nedelju rekla: „Upoznala sam jednog Mađara. Udaću se za njega i živeću svoju bajku“ - ispričala je komšinica.

Nataša C: I ona je žrtva porodičnog nasilja
Nataša C: I ona je žrtva porodičnog nasilja

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track