Uhapšeni osumnjičeni za više razbojništava

Novi Sad

Uhapšeni osumnjičeni za više razbojništava

Crna Hronika -
Novosadska kriminalistička policija lišila je slobode S.DŽ. (22) i B.P. (23) iz okoline Novog Sada koji su zajedno sa još jednim maloletnikom u periodu od februara do novembra prošle godine otimali novac i cigarete od radnika u kladionici i prodavnicama

NOVI SAD - Novosadska kriminalistička policija lišila je slobode S.DŽ. (22) i B.P. (23) iz okoline Novog Sada zbog osnovane sumnje da su na teritoriji Novog Sada izvršili više krivičnih dela razbojništvo, sapšteno je danas iz Policijske uprave Novi Sad.

U saopštenju se navodi da se osnovano sumnja da su oni, zajedno sa jednim maloletnim Novosađaninom, u periodu od februara do novembra prošle godine, maskirani i uz pretnju replikom pištolja i nožem, otimali novac i cigarete od radnika u kladionici i u šest prodavnica, od kojih je pet u Novom Sadu, a jedna u Begeču.

Osumnjičeni S.DŽ. i B.P. biće u zakonskom roku dovedeni istražnom sudiji Višeg suda u Novom Sadu na saslusanje, a protiv maloletnika će biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track