ZLOČIN IZ STRASTI: Srpski biznismen pucao detetu u lice!

Detalji masakra u Ukrajini

ZLOČIN IZ STRASTI: Srpski biznismen pucao detetu u lice!

Crna Hronika -
Srbin (68) koji je u hotelu „Svitijaz“ ubio ljubavnicu (16) već 30 godina živi u Poljskoj, a u Ukrajini je napravio poslovnu imperiju

LUTSK/BEOGRAD - Zločin iz strasti!Srbin (68) koji je 18. januara u ukrajinskom hotelu „Svitijaz“ ubio svoju pola veka mlađu ljubavnicu, 16-godišnju Poljakinju, a potom se i sam ubio vlasnik je poslovne imperije u Ukrajini, saznaje Kurir!Motivi brutalnog zločina bili su, kako se zasad pretpostavlja, njegova ljubomora, ali i sumnja da se tinejdžerka sa njim viđa isključivo zbog novca. Upravo zbog toga je, kako istražitelji veruju, 68-godišnjak legao preko ljubavnice i potom joj ispalio hitac iz pištolja u lice.- On je pre više od 30 godina iz Srbije prebegao u Poljsku, gde je od tada živeo. Pre nekoliko godina u susednoj Ukrajini otvorio je firmu koja je odlično poslovala, te u ovoj zemlji postao poznat kao dobrostojeći i ozbiljan biznismen. Kompanija je bila u neposrednoj blizini hotela „Svitijaz“, pa je tu bio stalni gost - priča izvor Kurira.Radnici „Svitijaza“ policiji su ispričali da je biznismen u pratnji devojčice stigao u hotel 15. januara.- Tražio je izolovanu sobu na četvrtom spratu i zamolio da ga nipošto ne uznemiravamo tri dana, za koliko je platio. Od tada par nije izašao iz sobe - posvedočili su oni.Njihova tela našla je tek 18. januara sobarica koja je došla da zameni posteljinu i peškire.- Otškrinula sam vrata i videla da muškarac leži preko žene na krevetu. Mislila sam da imaju seks, pa sam otišla. Pola sata kasnije ponovo sam pokušala da uđem u njihovu sobu. Tek tad sam shvatila da par zapravo leži u lokvi krvi. Bili su u pidžamama, devojci je lice bilo razneseno, a on je imao ranu na slepoočnici - ispričala je ukrajinskim medijima sobarica hotela.Po dolasku u hotel, policija je u biznismenovoj ruci našla pištolj marke „smit i veson“, dok su dokumenti i novac bili netaknuti. Inspektori su odmah naslutili da se radi o ubistvu i samoubistvu, što je i potvrdila obdukcija.

Policija na uviđaju u hotelu
Policija na uviđaju u hotelu

Ministarstvo krije identitetUkrajinska policija je, kako saznajemo, juče dostavila lične podatke 68-godišnjeg Srbina našoj ambasadi u Ukrajini. Međutim, pošto nadležni iz srpskog MSP nisu uspeli da stupe u kontakt s porodicom srpskog biznismena u Poljskoj, identitet ubice i dalje je strogo čuvana tajna.

Mnogo nejasnoćaIako je za policiju ovaj slučaj rešen, postoje mnoga pitanja koja su ostala bez odgovora:♦ Srbin i Poljakinja prešli su preko ukrajinske granice 13. januara u njegovom „opelu“, ali su u hotel stigli tek dva dana kasnije.♦ Prilikom ubistva Srbin nije koristio prigušivač, pa nije jasno kako niko od gostiju i osoblja nije čuo pucnje niti bilo šta sumnjivo.♦ Ubica nije ostavio oproštajno pismo koje samoubice relativno često ostavljaju kako bi opravdale svoje postupke.

Dva hicaSrbin je u 52 godine mlađu ljubavnicu pucao iz pištolja „smit i veson“, posle čega je legao preko nje i pucao sebi u glavu.Ljubavnici nađeni posle tri danaU hotel „Svitijaz“ stigli su 15. januara, a njihova tela našla je sobarica koja je18. januara došla da zameni posteljinu i peškire. Tela su ležala u lokvi krvi, azanimljivo je da niko od zaposlenih i gostiju hotela nije čuo hice.Zajedno putovaliMaloletna Poljakinja (16) prešla je granicu sa Ukrajinom13. januara. Sve vreme bila je u društvu svog ljubavnika iz Srbije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track