JEZIVO: Muškarac skočio sa Geneksa

Užas na Novom Beogradu

JEZIVO: Muškarac skočio sa Geneksa

Crna Hronika -
Nepoznati muškarac (28) saksijom razbio staklo u hodniku, na stepeništu ostavio jaknu, provukao se kroz usko okno i skočio

BEOGRAD - Strašno!Mladić star 28 godina, čiji identitet policija nije saopštila, ubio se u patek oko 21 sata skokom sa 26. sprata zgrade „Geneksa“! Motiv samoubistva nije poznat, a policija je, kako Kurir saznaje, našla lična dokumenta nastradalog mladića u jakni koju je ostavio u hodniku.Milutin Dačević, očevidac stravičnog samoubistva, kaže da je prizor bio jeziv.- Sedeo sam u piceriji s prijateljima kad je iznenada nešto proletelo i palo na pločnik ispred lokala. U istom trenutku začuo se i tup, snažan udarac. Odmah sam izašao da vidim šta je to palo i ostao sam zaprepašćen. Na pločicama je ležalo krvavo telo, bukvalno bez glave! Nesrećnom mladiću je od siline udarca glava odletela pet metara dalje od tela, a mozak mu je bio zalepljen za susedni prozor - ispričao je jezive detalje vidno potresen Dačević.Kako saznajemo, mladić se popeo na 26. sprat kule „Geneks“ na Novom Beogradu i skočio kroz prozor u hodniku.- Uzeo je saksiju s cvećem koja je bila na podu i njome razbio staklo. Zatim se nekako provukao kroz poprilično usko okno i bacio se na beton - kaže naš izvor iz istrage.U trenutku nesreće u piceriji ispred koje je mladić pao nalazio se i policajac, koji je odmah obavestio kolege.- Lice samoubice bilo je unakaženo od udarca o pod, tako da nije bilo šanse da ga neko eventualno prepozna! Uviđaj je trajao skoro tri sata, a za to vreme niko od porodice ili prijatelja nastradalog nije došao - kaže naš izvor iz istrage.

Milutin Dačević pokazuje gde je samoubica pao
Milutin Dačević pokazuje gde je samoubica pao

Srbi među najnesrećnijimaRezultati istraživanja naučnika Galupovog instituta za ispitivanje javnog mnjenja pokazuju da su Srbi među najnesrećnijim narodima sveta!- Srbi su na 143. mestu od 148 anketiranih država. Interesantno je da 15,6 odsto ljudi sebi oduzme život ponedeljkom i utorkom. Petak je drugi po redu najkritičniji dan, petkom se ubije njih 14,7 odsto - kažu rezultati istraživanja.

Došao da se ubijeDačević je ispričao da nastradali mladić najverovatnije nije živeo u zgradi „Geneksa“.- Živim ovde godinama i poznajem uglavnom sve komšije, kako iz „Geneksa“, tako i iz okolnih zgrada, međutim nisam uspeo da prepoznam ovog mladića. Lice mu je bilo unakaženo, pa sam pokušao da ga identifikujem po odeći i obući, ali nisam uspeo. Nisam čuo da je neko u zgradi pričao da ga poznaje, tako da je najverovatnije došao sa neke druge lokacije da bi se tu ubio - ispričao je Dačević.

Najčešći uzroci samoubistava u Srbiji♦ usamljenost♦ bolest♦ mentalni poremećaji♦ siromaštvo♦ ljubavni i poslovni problemi♦ nagle vremenske promene

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track