Majka pevačice: Bože, ovo je mrtva beba a ne lutka!

Tragedija u Kragujevcu

Majka pevačice: Bože, ovo je mrtva beba a ne lutka!

Crna Hronika -
Tada sam opipala nosiljku za bebe. Otvorila sam je i videla dete. Bilo je ukočeno i belo, pa sam pomislila da je lutka. A onda sam je pomerila i užasnula se. Pomislila sam: „Bože, pa to je mrtvo dete“! - priča žena

KRAGUJEVAC - Jeziva nesreća.- Ne mogu da shvatim kako je moja ćerka mogla da uradi nešto ovako strašno. Kako je mogla da svoju mrtvu bebu danima krije u torbi ispod stola i da se ponaša kao da se ništa nije dogodilo? Ne znam da li ju je ubila ili je beba umrla od nečeg drugog, ali ovo što je uradila je strašno - kaže za Kurir majka B. M. (22), pevačice koja je u petak uhapšena zbog sumnje da je ubila svog jednomesečnog sina, a potom njegov leš pet dana krila u vojničkoj torbi.B. M. su, podsetimo, policiji prijavili roditelji, koji su pronašli bebu.- U petak je oko podneva otišla u prodavnicu. Počela sam da čistim kuću i otvorila njenu torbu, misleći da je unutra ostavila prljav veš. Iznenadila sam se kad sam videla flašicu za mleko, kutiju s veštačkom hranom i plavu benkicu - kaže kroz suze pevačicina majka.U prvom trenutku je pomislila da je njena ćerka zamenila s nekim torbu, pa je počela da vadi stvari iz nje da bi proverila da li su ćerkine.- Tada sam opipala nosiljku za bebe. Otvorila sam je i videla dete. Bilo je ukočeno i belo, pa sam pomislila da je lutka. A onda sam je pomerila i užasnula se. Pomislila sam: „Bože, pa to je mrtvo dete“! - priča žena.Pozvala je muža, koji je potom pozvao policiju i Hitnu pomoć. Inspektorima je užasnuto rekla da nije ni znala da joj je ćerka trudna.- Nismo bili s njom u naročito dobrim odnosima jer se ponašala previše slobodno. Nije nam se dopalo to što je u oktobru 2012. godine otišla u Novi Pazar, gde je radila prvo kao konobarica, a onda kao pevačica. Ali nju naše mišljenje nije zanimalo - kaže očajna žena.U januaru se javila roditeljima i slagala ih da je u bolnici u Valjevu zbog alergije na farbu za kosu.- To mi je bilo čudno, ali nisam znala šta se dešava, pa sam prešla preko toga. Prošle nedelje iznenada je došla kod nas u selo. Svih pet dana ponašala se uobičajeno. Nismo mogli ni da pretpostavimo da je uradila nešto ovako užasno - kažu roditelji uhapšene žene.B. M. je određen pritvor do 48 sati i ona će danas privedena pred istražnog sudiju.

Mrtvo dete iz kragujevca B. M. donela kod roditelja u selo Borač
Mrtvo dete iz kragujevca B. M. donela kod roditelja u selo Borač

Baba i deda brinu o prvoj unuciB. M. je razvedena i ima četvorogodišnju ćerku, o kojoj se staraju njeni roditelji.- Ostavljala ju je i išla da radi kao konobarica. Sad smo čuli da peva po kafanama. Mi odgajamo devojčicu i određeni smo joj kao privremeni staratelji. Kad pita gde joj je mama, ne znamo šta da joj kažemo, a često pita za nju - kaže otac B. M.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track