UŽAS: Ubio šestogodišnjeg dečaka zbog čaše vode!

Stravičan zločin kod Surdulice

UŽAS: Ubio šestogodišnjeg dečaka zbog čaše vode!

Crna Hronika -
Srđan S. (32), brat dečakovog očuha, Zoranu Kamberoviću polomio osam rebara. Od batina detetu pukli jetra, slezina, testisi, pankreas...

SURDULICA - Užasno iživljavanje nad detetom!Srđan S. (32) uhapšen je zbog sumnje da je u selu Masurice kod Surdulice nasmrt pretukao Zorana Kamberovića (6)! Zločin se dogodio u noći između subote i nedelje u porodičnoj kući, u kojoj je dečak živeo s majkom, očuhom i očuhovim rođenim bratom Srđanom S.- Detetu je od batina polomljeno osam rebara, a pukle su mu jetra, slezina, pankreas, želudac, creva i testisi! Posle brutalnog prebijanja, Srđan je dečaka odneo u Dom zdravlja u Surdulici, gde su lekari konstatovali smrt - kaže sagovornik Kurira iz istrage.Zoranova baka Dobrica Kamberović kaže da se Srđan iznervirao kad je dečak tokom noći tražio da popije čašu vode.

- Čim je ponovo legao, Srđan ga je ošamario, a onda počeo da ga udara i šutira gde god je stigao! Sve se to dešavalo na ovom krevetu. Evo, tu su još Zoranove cipele, nismo ih dirali - priča Dobrica pokazujući mesto na kojem je njen unuk umro.Ona ne krije da nije pomogla svom unuku.

- Srđan je stalno tukao Zorana, nije mi palo na pamet da bi ovog puta mogao da ga ubije - brani se Dobrica.Komšije kažu da su se dečakovo vrištanje i zapomaganje čuli u celom kraju.

- Bilo je jezivo slušati ga! Bukvalno je ledilo krv u žilama! Plač i jauci deteta mešali su se plačem dečakove majke, koja je pokušavala da zaštiti sina. Ovo nije bio prvi put da pretuku dečaka, stalno su ga maltretirali - kazao je komšija Boban K.

Priznao ubistvoSrđanu. S. prema nezvaničnim saznanjima, u policiji je priznao ubistvi deteta.Njemu je određen pritvor do 48 sati, nakon čega će biti priveden istražnom sudiji Višeg suda u Vranju.Nesrećni dečak je sahranjen u ponedeljak, na seoskom groblju u Lepenici.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track