Milena mi je rekla: Ne mogu da dišem!

Ana Bebić o požaru u „Kontrastu“

Milena mi je rekla: Ne mogu da dišem!

Crna Hronika -
Milena Dalmacija me prvo molila da zovem lekare, a posle toga više nije odgovarala na moje pozive, ispričala pevačica juče u Višem sudu

NOVI SAD - Baklja ispod bine!Kad je izbio požar u diskoteci, ja sam izašla i odmah, u 2.22 ujutru, pozvala prijateljicu Milenu Dalmaciju, koja je to veče bila u „Kontrastu“ s Renatom Vukovićem. Javila mi se i rekla: „Ne mogu da dišem, pozovi Hitnu pomoć.“ Ja sam je ponovo pitala da li je uspela da izađe, a ona mi je opet rekla da ne može da diše. Posle toga se veza prekinula...Ovo je juče, na suđenju optuženima za tragediju u diskoteci „Kontrast“, u kojoj je 1. aprila prošle godine u požaru nastradalo šestoro mladih ljudi, izjavila pevačica Ana Bebić. Ona je kobne večeri nastupala u diskoteci, a njen nastup došla je da gleda i Milena Dalmacija (26) sa svojim dečkom Renatom Vukovićem (21).- Pozvala sam je ponovo u 2.24 i javila se, ali ništa nije rekla. Samo sam čula neke korake, kao da neko trči i pada. Posle sam je opet zvala, ali je samo zvonilo, a Milena se nije javila. Vatrogasci su stigli tek pet minuta posle mog drugog poziva upućenog Mileni - ispričala je juče u Višem sudu u Novom Sadu Ana Bebić.Juče je svedočila i Ivana Pecović, pevačica Akapulko benda, koja je rekla da smatra da je požar izazvala baklja!- Sedela sam pored bine na kojoj su nastupale dve plesačice s bakljama. U jednom trenutku sam spazila da se jedna baklja otkotrljala ispod bine. Ne znam da li ju je plesačica bacila ili joj je ispala - ispričala je Ivana Pecović.

Policijski uviđaj na mestu tragedije
Policijski uviđaj na mestu tragedije

Milena Dalmacija
Milena Dalmacija

Šest žrtavaU stravičnoj tragediji koja se dogodila 1. aprila 2012. godine poginuli su Milena Dalmacija (26), Marina Aničić (25), Tamara Miladinović (25), Renato Vuković (21), Zoran Ignjatović (28) i Marko Pavlović (29). Zbog ove nesreće optuženi su vlasnik lokala Alojz Ganić (68), zakupci Slaviša Stanišić (46) i Dejan Ratković (36), kao i električar Miroslav Papuga (50).

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track