ISKUSNI DILER: Baba snabdevala BG drogom!

Šokirala i policajce

ISKUSNI DILER: Baba snabdevala BG drogom!

Crna Hronika -
Policija veruje da je D. M. (76) heroin, koji je nabavljao njen unuk N. M., mešala, pakovala i prodavala svim novobeogradskim dilerima

BEOGRAD - Iskusna!Starica D. M. (76) iz Novog Beograda uhapšena je zbog sumnje da je rasturala drogu, saznaje Kurir! Starica je, kako saznajemo, drogu merila i prodavala u svom stanu na Novom Beogradu, a otkrivena je kad su joj inspektori beogradske policije upali u stan kako bi uhapsili njenog unuka N. M. (42), inače poznatog narko-dilera.Pobegla u sobu- Imali smo dojavu da N. M. u stanu pakuje drogu i da mu neko od ukućana pomaže! Kad smo provalili u stan, N. M. se skamenio, ali smo videli da iza njegovih leđa protrčava starica, beži u jednu od soba i zaključava se! Potrčali smo za njom i posle nekoliko minuta pregovora ubedili je da nema kud i da nas pusti da uđemo - priča Kurirov izvor.Sagovornik dodaje da su on i njegove kolege zanemeli od šoka kad ih je vremešna gospođa najzad pustila u sobu.- Na kredencu pored kreveta je stajala vaga za merenje narkotika. Nekoliko metara dalje, na polici se video svežanj novca, a ispod kreveta su virili paketi s drogom. Pomislili smo da starica nema nikakve veze s unukovim poslovima, da se samo uplašila i pobegla u sobu kad je videla da provaljujemo u stan, ali tad je povikala: „Priznajem, pomagala sam mu! Ako hapsite njega, hapsite i mene!“ - priseća se naš izvor.Porodični biznisPošto su policajci stavili lisice na ruke unuku i njegovoj babi i sproveli ih u stanicu na ispitivanje, čuli su celu priču o „porodičnom biznisu“.- Ispostavilo se da je u poslovima s drogom baba bila glavna! Unuk je nabavljao narkotike, a ona ih je mešala, merila i pakovala. U njihovom stanu su se okupljali svi novobeogradski dileri, koje je isključivo ona opsluživala! Između ostalog, čuvala je pare i brinula se da ih njen unuk ne spiska - kaže naš izvor.

Najvremešniji narko-dileri26. februar 2005 - Olga T. (75) uhapšena je zajedno sa Srđanom R. (38) zbog sumnje da je svakodnevno snabdevala nekolicinu beogradskih narkomana heroinom. Prilikom hapšenja u njenom stanu nađeno je 150 grama ovog narkotika.26. februar 2011 - Miloradu O. (75), francuskom penzioneru iz okoline Šida, istražni sudija je odredio pritvor jer je u njegovoj kući nađeno 1.332 grama marihuane, uputstvo za uzgajanje droge i manja suma novca.22. jun 2011 - Banjalučka policija uhapsila je Ružu K. (75) nakon što je iza njene kuće našla plantažu marihuane sa čak 270 stabljika! Posle privođenja Ruža je izjavila da je konoplju sadila kako bi „njome hranila živinu“.18. januar 2012 - Smilja C. (65), zvana baba Smilja, nepravosnažno je osuđena na četiri godine i osam meseci zatvora zbog rasturanja heroina. Ona je četiri meseca ranije uhvaćena dok je jednom Negotincu prodavala heroin vredan 12.000 dinara.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track