STRAVIČNO: Nadrilekar bio serijski manijak?

Policija proširila istragu protiv bludnog travara

STRAVIČNO: Nadrilekar bio serijski manijak?

Crna Hronika -
Protiv Radoslava S. (49) iz okoline Šapca već podneto više prijava zbog bludničenja nad dečacima i devojčicama

ŠABAC - Stravično!Policija sumnja da je nadrilekar Radoslav S. (49) iz Novog Sela kod Šapca, osim K. F. (17), koju je brutalno silovao, seksualno zlostavljao još nekoliko devojčica i dečaka, saznaje Kurir! On je, kako saznajemo, pre prekjučerašnjeg hapšenja već imao nekoliko prijava zbog nedozvoljenih polnih radnji nad maloletnim „pacijentima“, koje je šabačka policija prosledila nadležnim sudovima.- Istraga je pokazala da je Radoslav uživao ogromno poverenje ljudi koji su se „lečili“ kod njega. Verujemo da je, kad bi mu se neko dete „dopalo“, od njegovih roditelja tražio da ga dovedu u „ordinaciju“ i ostave ih nasamo. Tad bi dodirivao decu ili bludničio nad njima pod izgovorom da je to deo „terapije“. Kad bi se zadovoljio, dečake i devojčice bi poslao kući i zapretio im da ćute ili će ih stići kazna - kaže naš izvor iz istrage.Naš izvor dodaje i da će istraga protiv Radoslava biti proširena, jer kako u policiji, tako i u tužilaštvu strepe da bi broj žrtava, koje nisu smele da govore o zlostavljanju, mogao da bude čak i dvocifren!- K. F. je pretučena i izuzetno brutalno silovana. Radoslav ju je u podrumu kuće držao čitave noći i posle toga često pozivao telefonom i opominjao da mora da ćuti. Izrazita surovost ukazuje da mu ovo verovatno nije prvo silovanje - objašnjava sagovornik. Radoslav S. je uhapšen zbog sumnje da je u decembru silovao K. F. (17), koja je posle dva meseca doživela spontani pobačaj zbog kog je prebačena u bolnicu. Tek tamo je lekarima i roditeljima ispričala kroz kakvo je zlostavljanje prošla.(M. V. - M. I.)

Foto: Nemanja Pančić
Foto: Nemanja Pančić

Žena: Sve mu je namešteno!Radoslav S. u Novom Selu živi sa ženom Milenom, dok njegova dva sina iz prvog braka žive u Šapcu.- Nemojte da me zovete i da me uznemiravate. Sve je to Radoslavu namešteno i sve su to čiste laži - besno je vikala Milena kada smo je pozvali telefonom.

„Obrukao nam je selo“ Meštani Novog Sela ogorčeni su na Radoslava.- Doselio se ovde pre četiri godine i obrukao nam selo! Svoje seanse zakazivao je telefonom, a priča se da je, čim bi čuo nekome glas, znao od čega boluje. On je u svojoj kući napravio „ordinaciju“ punu ikona svih svetaca, sveća i raznih biljaka. Znam da su se neke žene žalile da ih je pipkao po polnim organima. Bavio se i magijom, bacao je čini, raščinjavao zamađijane... Ma on je klasična gatara - rekao je jedan komšija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track