TUGA: Umrla mi je supruga, sad ostadoh i bez ćerke

Porodična tragedija

TUGA: Umrla mi je supruga, sad ostadoh i bez ćerke

Crna Hronika -
Moram da gledam napred zbog mlađe devojčice, a kako ću, ni sam ne znam, kaže Bojan Milutinović, čiju je ćerku Valentinu (14) u subotu kolima pregazio Miladin Đ.

KRALJEVO - Tragedija!- Pre godinu dana mi je iznenada umrla supruga. Sad ostadoh i bez ćerke. Moram da gledam napred zbog mlađe devojčice, a kako ću, ni sam ne znam...Ovo je za Kurir rekao Bojan Milutinović, otac Valentine (14) s Beranovca, koja je poginula u subotu kad je na nju na magistralnom putu Kraljevo-Kruševac naleteo automobil, kojim je upravljao Miladin Đ. Devojčica je nastradala nedaleko od svoje kuće dok se biciklom vraćala iz prodavnice.- Moja ćerka poginula je na Zadušnice, posle povratka s majčinog groba - kroz suze je ispričao otac Bojan. Mnogobrojna rodbina, komšije i prijatelji okupili su se juče u domu Valentine Milutinović kako bi njenom ocu i sestri izjavili saučešće.Dan nakon pogibije devojčice revoltirani meštani Beranovca blokirali su ovaj deo puta Kraljevo-Kruševac.- Petnaest ljudi je poginulo na ovom pravcu jer nema pešačke staze. Nećemo više to da trpimo! Tražimo bezbednost za našu decu, kojoj na putu do škole svakodnevno preti opasnost. Nekad su do škole išli prečicom preko vojnog autodroma, pa im je to zabranjeno. Zahtevamo da se obezbedi sigurnost na ovom delu puta - rekao je predsednik MZ Ratina.Beranovčani su sat i po držali put u blokadi, a kako saznajemo, postignut je dogovor da đaci ponovo mogu da prolaze kroz vojni poligon, kako bi izbegli opasnu deonicu.

Bojan Milutinović, otac stradale devojčice
Bojan Milutinović, otac stradale devojčice

Otac: Tražiću pravdu- Tražiću pravdu za ovo što se desilo mom detetu! Hvala mojim komšijama što su blokirali ovaj put kako bi javnost saznala da su naša deca stalno izložena riziku - plačući je ispričao Bojan Milutinović, otac nastradale Valentine.

Nikolija: I moje dete je tu umrloNikolija Luković jedan je od ožalošćenih roditelja čije je dete poginulo na ovom delu puta.- Mojoj tuzi kraja nema. Imala je devet godina kad je poginula. Umesto da je sad udata i da imam unučiće, ja i dalje gledam kako roditelji ostaju bez dece! Ne mogu više - plačući je ispričala Nikolija.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track