Najnovije vesti

PAO NARKO-KLAN: Dileri uleteli u zamku policije!

Klopka za bandu iz Vrbasa

PAO NARKO-KLAN: Dileri uleteli u zamku policije!

Crna Hronika
Inspektori uhapsili petoricu članova bande koja je drogom snabdevala Novi Sad i Vrbas

NOVI SAD - Pala banda!Novosadska kriminalistička policija uhapsila je petočlanu kriminalnu grupu koja se tereti da je duže vreme prodavala narkotike na području Novog Sada i Vrbasa!- Privedeni su M. B. (30), I. V. (32) iz okoline Vrbasa, kao i Z. K. (35) i S. Š. (48) iz Vrbasa. Svi oni su osumnjičeni da su dilovali drogu, dok je peti član ove grupe Ž. B. (59) osumnjičen i za nedozvoljeno posedovanje oružja i eksplozivnih materija - rekao je izvor Kurira iz istrage.Policija je, kako saznajemo, dugo pratila pripadnike ove bande i čekala pravi trenutak da ih uhapsi.- Tek kad se Z. K. našao sa M. B., inspektori su odlučili da krenu u akciju i osumnjičene uhvate na delu. Njih dvojica su uhapšena u automobilu Z. K., a u tom vozilu nađena je i kesa u kojoj se nalazio heroin, a koji je M. B. preuzeo od Z. K. - kazao je izvor Kurira.Usledio je i pretres stanova koje M. B. koristi u Novom Sadu i Vrbasu.- U tim stanovima policija je pronašla oko 280 grama heroina, 165 grama kokaina, dve vagice za precizno merenje, mikser, veću sumu novca, 71 metak različitog kalibra i jednu pušku nepoznate marke. Nakon pretresa, više nije bilo prepreka da budu privedeni i ostali članovi ove grupe - rekao je izvor Kurira.Petorica privedenih biće danas izvedeni pred istražnog sudiju Višeg suda u Novom Sadu, koji će posle saslušanja odlučiti da li će osumnjičenima odrediti pritvor.

Deo droge zaplenjen u akciji policije
Deo droge zaplenjen u akciji policije

I devojka prodavala drogueOsim petorice dilera iz Vrbasa, policija je privela i Novosađanku Lj. B., protiv koje će podneti krivičnu prijavu za proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Za razliku od petorice dilera iz Vrbasa, ona će biti procesuirana u redovnom postupku.

Šta je sve zaplenjeno280 grama heroina165 grama kokaina dve vagice za precizno merenjemikserveća suma novca71 metak različitog kalibrapuška nepoznate marke

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...