PAO NARKO-KLAN: Dileri uleteli u zamku policije!

Klopka za bandu iz Vrbasa

PAO NARKO-KLAN: Dileri uleteli u zamku policije!

Crna Hronika -
Inspektori uhapsili petoricu članova bande koja je drogom snabdevala Novi Sad i Vrbas

NOVI SAD - Pala banda!Novosadska kriminalistička policija uhapsila je petočlanu kriminalnu grupu koja se tereti da je duže vreme prodavala narkotike na području Novog Sada i Vrbasa!- Privedeni su M. B. (30), I. V. (32) iz okoline Vrbasa, kao i Z. K. (35) i S. Š. (48) iz Vrbasa. Svi oni su osumnjičeni da su dilovali drogu, dok je peti član ove grupe Ž. B. (59) osumnjičen i za nedozvoljeno posedovanje oružja i eksplozivnih materija - rekao je izvor Kurira iz istrage.Policija je, kako saznajemo, dugo pratila pripadnike ove bande i čekala pravi trenutak da ih uhapsi.- Tek kad se Z. K. našao sa M. B., inspektori su odlučili da krenu u akciju i osumnjičene uhvate na delu. Njih dvojica su uhapšena u automobilu Z. K., a u tom vozilu nađena je i kesa u kojoj se nalazio heroin, a koji je M. B. preuzeo od Z. K. - kazao je izvor Kurira.Usledio je i pretres stanova koje M. B. koristi u Novom Sadu i Vrbasu.- U tim stanovima policija je pronašla oko 280 grama heroina, 165 grama kokaina, dve vagice za precizno merenje, mikser, veću sumu novca, 71 metak različitog kalibra i jednu pušku nepoznate marke. Nakon pretresa, više nije bilo prepreka da budu privedeni i ostali članovi ove grupe - rekao je izvor Kurira.Petorica privedenih biće danas izvedeni pred istražnog sudiju Višeg suda u Novom Sadu, koji će posle saslušanja odlučiti da li će osumnjičenima odrediti pritvor.

Deo droge zaplenjen u akciji policije
Deo droge zaplenjen u akciji policije

I devojka prodavala drogueOsim petorice dilera iz Vrbasa, policija je privela i Novosađanku Lj. B., protiv koje će podneti krivičnu prijavu za proizvodnju i stavljanje u promet opojnih droga. Za razliku od petorice dilera iz Vrbasa, ona će biti procesuirana u redovnom postupku.

Šta je sve zaplenjeno280 grama heroina165 grama kokaina dve vagice za precizno merenjemikserveća suma novca71 metak različitog kalibrapuška nepoznate marke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track