Panajotović: Lažima su hteli da mi unište karijeru!

Šampion u ultimat fajtu oslobođen optužbe za otmicu

Panajotović: Lažima su hteli da mi unište karijeru!

Crna Hronika -
Ja sam sportista, a ne kriminalac, rekao Dušan Panajotović, koji je bio optužen da je 2010. učestvovao u kidnapovanju

BEOGRAD - Pravda je spora, ali dostižna!Ovim rečima srpski šampion u ultimat fajtu Dušan Panajotović započeo je za Kurir ispovest o tome kroz šta je sve prošao proteklih nekoliko godina, tokom kojih je privođen i hapšen, ali na kraju uvek oslobađan optužbi da je 2010. učestvovao u otmici V. P. iz Beograda.- Ja sam sportista, a ne kriminalac, kako neki pokušavaju da me prikažu! Uvek sam se trudio da Srbiju pokažem u najboljem mogućem svetlu, ali i pored toga pojedinci su pokušavali i pokušavaju da me diskredituju, prvo kao sportistu, a onda i kao čoveka - kaže Panajotović.Pre samo nekoliko dana, Panajotovića je Viši sud oslobodio optužbi.- Ispričao sam istinu i utvrđeno je da nisam kriv. Osuđen sam na šest meseci zatvora zbog držanja pištolja bez dozvole, tačno onoliko koliko sam u pritvoru proveo zbog navodne otmice - navodi on.Dušan Panajotović smatra da su taj sudski postupak i njegovo hapšenje 2006. rezultat pritiska na njega kao vlasnika firme „Beli lavovi“.- Pojedinim ljudima sam trn u oku zbog poslova obezbeđenja, vide me kao konkurenciju i pokušavaju da me izbace iz posla - tvrdi Dušan Panajotović i dodaje da će sada moći da se posveti pripremama za borbe u avgustu i novembru.(J. S.)

Kaljaju mu ugled!Branilac Dušana Panajotovića, advokat Bosiljka Đukić kaže za Kurir da će se žaliti na osuđujući deo presude.- Reč je o kompromisnoj presudi, donetoj da bi mu se pokrio pritvor u kom je bez osnova bio šest meseci - kaže Bosiljka Đukić i navodi da je „nameštanje odgovornosti Panajotoviću pokušaj da se ukalja njegov ugled“.

Verujem da će naći Džinovog ubicuPanajotović otkriva i da je dosad triput saslušavan u policiji zbog ubistva Dejan Milačića, zvanog Džin, inače bivšeg telohranitelja pevačice Ane Nikolić. Milačića je nepoznati napadač ubio 15. februara u beogradskom Mirijevu.- Dejan je radio za mene, ali mi je bio i prijatelj. Bio je dobar čovek. Nadam se i verujem da će policija da nađe ubicu - kaže Panajotović.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track