PODGORICA: Preminuo dečak (13) koji je sebi pucao u glavu
Foto: Print Screen

PODGORICA: Preminuo dečak (13) koji je sebi pucao u glavu

Crna Hronika -
Dečak N.M (13) koji se punih pet dana borio za život preminuo je od posledica ranjavanja kada je sebi pucao u glavu

PODGORICA – Dečak N.M. (13) iz Podgorice preminuo je u nedelju rano ujutro u kliničkom centru Crne Gore nekoliko dana pošto je sebi pucao u glavu.

Smrt dečaka saopštila je crnogorska policija.

Da posetimo dečak je teško ranjen u ponedeljak 11. marta oko 14.sati kada je kako se sumnja, sebi pucao u glavu. On je hitno prevezen u Klinički centar Crne Gore.

U Kliničkom centru su tada kazali da je dečak imao ranu u predelu glave od vatrenog oružja najverovatnije od pištolja. On je bio pod stalnim nadzorom lekara ali nažalost i pored napora lekara nije preživeo.

Slučaj je prijavljen policiji.Prema informacijama iz podgoričke policije, dečak je nakon samoranjavanja sa prostrelnom ranom lobanje u gotovo beživotnom stanju u ponedeljak oko 14 sati prevezen u Urgentni centar.

Odmah po prijemu neurohirurzi su obavili hitnu operaciju, nakon čega je priključen na aparate.

Slučaj je prijavljen policiji, a u toku je istraga kojom će se utvrditi da li je dečak pucao iz nehata, odnosno da li se radi o nepravilnom rukovanju oružjem ili igri sa oružjem.

Zamenik višeg državnog tužioca je naložio istragu, a konačnu reč će dati i veštaci balističari kao i stručnjaci danilovgradskog Forenzičkog centra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track