NAPADAČ NA MATURANTA: Ubiću i brata ako pokušate da me uhapsite!

Određen pritvor nasilniku

NAPADAČ NA MATURANTA: Ubiću i brata ako pokušate da me uhapsite!

Crna Hronika -
Izvor Kurira: Darka R. (20) locirali smo u subotu, ali je on odbio da se preda

KRAGUJEVAC - Bejzbolku potegao zbog devojke!Sa Stefanom se nikad nisam lično upoznao. Čuo sam za njega od moje devojke, koju je ubeđivao da se ne zabavlja sa mnom i pričao joj o meni sve najgore. Zbog toga sam ga pretukao. Kajem se, tek sad sam shvatio šta sam uradio!Ovo je, posle hapšenja u nedelju uveče, policajcima izjavio Darko R. (20), osumnjičen da je prošlog četvrtka bejzbol palicom pretukao maturanta Politehničke škole Stefana J. (18), kojem zbog teških povreda glave život i dalje visi o koncu! Napadaču je istražni sudija posle saslušanja odredio pritvor do 30 dana, kao i Nikoli Š. (19), koji je juče ujutru uhapšen zbog sumnje da je sprečavao goste kafića da eventualno pomognu Stefanu.Preksinoćno hapšenje Darka R. posle trodnevnog skrivanja na obodu Kragujevca bilo je dramatično.- Još u subotu smo locirali gde se krije Darko R., ali smo imali saznanja da je naoružan pištoljem. Da bismo izbegli tragediju, do tančina smo planirali akciju i polagano stezali obruč oko njega. Veliki broj policajaca u nedelju posle podne okružio je šumu u kojoj se krio, stupili smo s njim u kontakt, ali je odbio da se preda. Pretio je da će pucati, da će ubiti čak i rođenog brata ako ga dovedemo da ga nagovori na predaju! Ipak, shvatio je da je u bezizlaznoj situaciji i predao se - ispričao je policajac koji je učestvovao u hapšenju.

Bolje se obesi samBolje se obesi sam! Ruke ti se osušile, dabogda, uzvikivali su pojedini građani koji su se zatekli ispred kragujevačkog suda u momentu privođenja Darka R. na saslušanje.

Stefan J. i dalje u kritičnom stanjuStefan je i dalje u veoma kritičnom stanju iako su mu vitalne funkcije stabilne. Lekari čine sve da mu spasu život, izjavila je juče Vanja Đorđević, portparolka Kliničkog centra u Kragujevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track