TRAGEDIJA U LEBANU: Stariji vodnik poginuo u prevrtanju cisterne

Saobraćajka

TRAGEDIJA U LEBANU: Stariji vodnik poginuo u prevrtanju cisterne

Crna Hronika -
Saobraćajna nesreća dogodila u ponedeljak u popodnevnim časovima prilikom sletanja teretnog vozila sa puta koji je vlasništvo Vojske Srbije

LESKOVAC - Policijska uprava Leskovac saopštila je da je na lokalnom putu Ključ - Lipovica u opštini Lebane u saobraćajnoj nesreći Ivan D. (34) iz Zaječara zadobio povrede od kojih je preminuo u leskovačkoj bolnici.

Dragan N. (41) iz Zajčera i Nebojša P. (23) iz Kraljeva zadobili su lake telesne povrede, navodi se u saopštenju u kojem se ističe da se saobraćajna nesreća dogodila u ponedeljak u popodnevnim časovima prilikom sletanja teretnog vozila sa puta koji je vlasništvo Vojske Srbije.

Ministarstvo odbrane saopštilo je da je stariji vodnik Ivan Dimitrijević podlegao povredama, a da su dva lica lakše povređena nakon što se prevrnula cisterna kojom se prevozila voda za pripadnike 3. brigade Kopnene vojske angažovane u toj bazi.

Dimitrijević (34), na službi u Vojsci Srbije od 27. jula 2002 godine, bio je pripadnik 31. pešadijskog bataljona 3. brigade Kopnene vojske.

Uviđaj na mestu nesreće izvršio je istražni sudija Osnovnog suda u Leskovcu i zamenik Javnog tužioca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track