TRAGEDIJA: Pregazila dečaka (11) dok je kosio travu u svom dvorištu!
Foto: Nemanja Pancic

U Mladenovcu

TRAGEDIJA: Pregazila dečaka (11) dok je kosio travu u svom dvorištu!

Crna Hronika -
Jasmina S. (38) iz sela Međulužje zbog prebrze vožnje izgubila kontrolu nad kolima, sletela s puta i usmrtila Gorana Stevića (11)

BEOGRAD - Užasna smrt deteta.Goran Stević (11) iz Mladenovca poginuo je u svom dvorištu kad je u njega uleteo automobil koji je vozila Jasmina S. (38) iz Međulužja. Nesreća se dogodila u ponedeljak oko 19 časova u selu Pružatovac kod Mladenovca dok je dečak kosio travu.- Jasmina je vozila „sitroen sakso“ iz pravca Pružatovca ka Mladenovcu. Išla je velikom brzinom, pa je u jednom trenutku izgubila kontrolu nad kolima, sletela s puta u uletela u dvorište vikendice detetovih roditelja - kaže sagovornik Kurira iz istrage.Automobil je toliko brzo ušao u dvorište da dečak nije stigao da pobegne i spase se. Snažan udarac odbacio ga je nekoliko metara dalje.- Užasnuti ukućani brzo su prišli da mu pomognu. Još je disao, pa su se nadali da će ostati živ. Hitno su ga prebacili u Urgentni centar. Međutim, iako su lekari dali sve od sebe, preminuo je dva sata kasnije - priča izvor našeg lista iz istrage.Jasmina je ostala u dvorištu do dolaska policije. Odmah joj je urađen alko-test, koji je pokazao da u njenoj krvi nema tragova alkohola.- Strašno je ovo što se desilo! Jadno dete i njegovi najbliži nisu ni slutili da će on stradati na ovakav način. Ko bi mogao i pomisliti da će ovako poginuti u svom dvorištu - komentarisali su nesreću šokirani meštani sela Pružatovac.

Još je disao, pa su se nadali da će ostati živ. Hitno su ga prebacili u Urgentni centar, gde je preminuo dva sata kasnije
Još je disao, pa su se nadali da će ostati živ. Hitno su ga prebacili u Urgentni centar, gde je preminuo dva sata kasnije

Prijatelj: Majka i otac su očajniČlanovi porodice stradalog dečaka još uvek su u šoku zbog tragedije koja ih je snašla. Skrhani bolom, oni su u svom domu u Triglavskoj ulici u Mladenovcu juče primali saučešće rođaka i prijatelja.- Goranov otac Dejan i majka Gordana nisu u stanju da pričaju s novinarima. Slomljeni su. Ja bih vam dao svoj život da možete da vratite Gorana, ali vi to ne možete da učinite i zato, molim vas, idite odavde. Doviđenja - rekao je čovek koji nam se predstavio kao prijatelj porodice Stević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja