ZAPALJEN BMW: Nove pretnje svedoku protiv Darka Šarića?

Ćerki Mileta Jerkovića uništen auto

ZAPALJEN BMW: Nove pretnje svedoku protiv Darka Šarića?

Crna Hronika -
Automobil čiji su vlasnici ćerka i zet ključnog svedoka u postupku protiv odbeglog narko-bosa izgoreo juče oko tri sata ujutru

BAČKA TOPOLA - Jerković obišao ćerku!Automobil BMW Marije Jerković Vekić, ćerke Mileta Jerkovića, ključnog svedoka u postupku protiv odbeglog narko-bosa Darka Šarića, zapaljen je u noći između subote i nedelje na parkingu ispred stana u Dunavskoj ulici u Bačkoj Topoli. - U toku je utvrđivanje tačnog uzroka požara, a istraga bi trebalo da pokaže da li je podmetnut - kaže izvor Kurira iz policije.Ćerka bila s decomU trenutku izbijanja požara Jerkovićeva ćerka je bila u stanu s dvoje maloletne dece, bebom od nepuna tri meseca i dvogodišnjim sinom. Njen suprug Nenad Vekić, navodno, nije bio kod kuće.- Ništa nismo čuli u toku noći. Da se nešto događa, shvatili smo tek kad je juče ujutru, u pratnji pripadnika Žandarmerije, kod nje došao otac Mile Jerković. Tek tada smo čuli da im je neko zapalio auto - kaže jedan komšija.Izvor Kurira blizak istrazi kaže da se zasad ne isključuje mogućnost da je paljenje automobila zapravo opomena Jerkoviću.Ključni svedok- Ovo nije prvi incident koji se dogodio otkako je pristao da svedoči o tome kako je Šarić novac zarađen od kokaina ubacivao u legalne tokove. Do sada su mu u više navrata stizale pretnje smrću, zbog čega mu je obezbeđenje pojačano, a jedan njegov pripadnik poginuo je u sudaru koji se dogodio u maju 2010. - kaže sagovornik Kurira i podseća da je tada kamion presekao kolonu.Mile Jerković tužilaštvu je dao značajne podatke o tome kako je narko-bos kupovao preduzeća po Srbiji.

Mile sa ćerkom Marijom
Mile sa ćerkom Marijom

Zapaljen i zetov splavNenadu Vekiću, zetu Mileta Jerkovića, na Zobnatičkom jezeru u februaru 2009. godine zapaljen je splav „Atlantida“. Policija do danas nije identifikovala napadače niti je otkrila motiv podmetanja požara. Policija zasad ne isključuje mogućnost da je meta ponovo bio Jerkovićev zet.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja