STARA PAZOVA: Psima, benzinom  na sudske izvršitelje

Drama

STARA PAZOVA: Psima, benzinom na sudske izvršitelje

Crna Hronika -
Policija je precizira da je O.J. iz Stare Pazove onemogućio izvršitelje da sprovedu izvršenje , tako što je pustio pse, polio benzinom, a potom zapalio bale slame i ceradu manjeg kamiona u krugu svoje porodične kuće

SREMSKA MITROVICA - Policijska uprava iz Sremske Mitrovice saopštila je danas da je O.J. iz Stare Pazove osumnjičen da je sprečio sudske izvršitelje da obave svoj posao praktično izvršivši diverziju na svom posedu.

Policija precizira da je on onemogućio izvršitelje da sprovedu izvršenje sudskog zaključka, tako što je pustio pse, polio benzinom, a potom zapalio bale slame i ceradu manjeg kamiona u krugu svoje porodične kuće u Masarikovoj ulici.

O događaju je obavešten zamenik osnovnog javnog tužioca u Sremskoj Mitrovici koji se izjasnio da se radi o krivičnom delu ugrožavanje sigurnosti i ometanje ovlašćenog službenog lica u obavljanju poslova bezbednosti.

Policija je najavila da će O.J. biti podneta krivična prijava nadležnom tužilaštvu, u redovnom postupku, odnosno neće ga hapsiti.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track