UŽAS: Bolesnu devojku silovao dva puta!
Foto: Dragan Kadić

Obrenovac

UŽAS: Bolesnu devojku silovao dva puta!

Crna Hronika -
Tomislav N. (50) zapretio mentalno oboleloj komšinici da ne priča šta se desilo

BEOGRAD - Zastrašujuće!Tomislav N. (50) iz Urovaca kod Obrenovca uhapšen je zbog sumnje da je u utorak silovao svoju bolesnu komšinicu od 23 godine. On je došao kod mentalno obolele devojke kako bi se, navodno, raspitao za peć koju je prethodnog dana kupio od njenih roditelja.- Tomislav je došao u naše dvorište, gde u jednoj kući živimo suprug i ja, a u drugoj moja bolesna ćerka. Kucao je na njena vrata, a kad mu je otvorila, ušao je i zaključao vrata za sobom. Tada se skinuo, a zatim je svukao i nju, pa ugasio svetlo i televizor. Ona nije znala kako da se odbrani od njega - priča majka napastvovane devojke.Ona kaže da joj je ćerka ispričala da ju je Tomislav te večeri silovao dva puta.- Prvo ju je obljubio na fotelji, i to otpozadi. Ona je udarala glavom o zid... Jednu ruku je držala na zidu kako bi ublažila udarce, a drugom rukom ga je udarala, ali on nije prestajao. Kad je završio, otišao je u kupatilo. Posle nekoliko minuta se vratio, popušio dve cigarete i, kao da mu nije bilo dovoljno, ponovo je silovao na krevetu - plačući priča žena.Manijak je nakon zločina zapretio devojci da nikome ne govori šta se desilo, a da će joj on u zamenu za ćutanje kupiti mobilni telefon, cveće i čokoladu. Međutim, ona je sutradan ispričala ocu „kako ju je sinoć posetio jedan čovek“.- Čula sam taj razgovor i bilo mi je sumnjivo. Odmah sam pitala ćerku ko je taj čovek i zašto je dolazio. Ispričala mi je da joj je Tomislav radio ono na slovo j. Nisam znala šta da radim od šoka, ali pozvala sam svoju majku i sve joj ispričala. Tada je ona zvala policiju - kaže majka silovane devojke.Odmah nakon prijave policiji devojka je upućena na ginekološki pregled, gde je utvrđeno da je silovana.

Živorad: Bili su u veziTomislav N. živi svega nekoliko kuća dalje od svoje žrtve. Oženjen je i otac dvoje dece.- On se pre nekog vremena razveo i rekao mi je da se zabavlja s tom devojkom i da hoće da je ženi. Valjda se zaljubio u nju. Ne znam da li je zaista to uradio, ne mogu ništa da tvrdim - kratko je za Kurir rekao Tomislavljev otac Živorad.

Tomislav: Ona je napala meneKako saznajemo, osumnjičeni Tomislav N. dan nakon silovanja sedeo je s komšijama na splavu u blizini svoje kuće.- Najnormalnije je jeo riblju čorbu i pio pivo. Ponašao se kao da ništa nije uradio. Kada smo ga prijavili policiji, pozvao me je i rekao mi: „Nisam je silovao, ona se sama skinula i napala me, ja sam samo došao da pitam za peć“ - priča majka silovane devojke.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track