HOROR U IRIGU: U gepeku pronađen spaljen leš

Misterija - Na njivi zapaljen „golf“

HOROR U IRIGU: U gepeku pronađen spaljen leš

Crna Hronika -
Leš je bio potpuno izgoreo, a policija proverava da li je možda reč o taksisti Zlatku Tomiću, čiji je nestanak prijavljen u sredu

IRIG - Mučen pred smrt?Ugljenisano telo zasad neidentifikovanog muškarca nađeno je u gepeku zapaljenog „golfa“ bele boje na putu između Iriga i Šatrinaca.Kako saznajemo, zapaljeni automobil, koji se nalazio u žbunju nekoliko metara pored puta, našao je juče pre podne meštanin obližnjeg sela koji je krenuo na njivu.- Patrole su izašle na teren, a ubrzo su u prtljažniku potpuno izgorelog automobila našli ugljenisano telo! Leš je bio potpuno izgoreo, tako da se nije moglo ustanoviti da li je žrtva bila mučena pre smrti i da li je čovek bio mrtav pre nego što je zapaljen - rekao je izvor Kurira.Uviđaj je obavio dežurni istražni sudija Višeg suda u Sremskoj Mitrovici Dejan Knežević.- Telo je upućeno na obdukciju u Novi Sad i tek posle toga i DNK analize moći ćemo sa sigurnošću da odredimo o kome je reč, kao i da utvrdimo vreme i uzrok smrti - izjavio je Knežević.Policija zasad proverava da li ugljenisano telo pripada taksisti Zlatku Tomiću (52), čija je porodica prijavila da je nestao u noći između utorka i srede, kad je primio poslednji poziv za vožnju. Dok ne stignu rezultati DNK analize, neće se sa sigurnošću znati identitet žrtve, ali simptomatično je da je i Zlatko vozio „golf“.Vesna Tomić, supruga nestalog taksiste, i njen sin Vladimir rekli su za Kurir da zasad ništa ne znaju o Zlatkovoj sudbini.- Zlatkov mobilni je nedostupan od srede i ne znamo šta mu se desilo. Taksirao je deset godina i nikad nije bio problematičan - kazala je Vesna za Kurir.

Policija traži dokaze na mestu zločina
Policija traži dokaze na mestu zločina

Goran Marić i Ilija Novović
Goran Marić i Ilija Novović

Likvidacija s potpisom mafije

Najpoznatiji slučaj ubistva i spaljivanja u kolima dogodio se u Beogradu u aprilu 2009. godine, kad su u zapaljenom džipu nađena tela Gorana Marića (38) i Ilije Novovića (34). Njih dvojica ubijena su sa po nekoliko hitaca u glavu u podnožju Avale, a nakon što su likvidirani, njihova tela su strpana u Novovićev džip i prevezena u atar sela Dobanovci kod Beograda, gde su spaljeni. Novović je nađen u gepeku džipa, dok je Marić ležao iza zadnjeg sedišta. Njihovo ubistvo još nije rasvetljeno.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja