METAK ZA KAMATAŠA: Sačekao ga i vratio dug hicem

Pula

METAK ZA KAMATAŠA: Sačekao ga i vratio dug hicem

Crna Hronika -
Uviđaj je pokazao da je Pašukan ubijen hicem iz vatrenog oružja u glavu i to iz neposredne blizine

PULA - Policija je objavila da je uhapsila muškarca (49), koji se sumnjiči za ubistvo Aldina Dine Pašukana ( 48) čije je beživotno telo pronađeno u noći između ponedeljka i utorka oko 2.15 sati izjutra na Medulinskom putu u blizini Pule.

Policija još nije saopštila identitet uhapšenog, osim što se zna da su u utorak popodne policajci zakucali na njegova vrata uhapsili ga i odveli na ispitivanje.

Uviđaj je pokazao da je Pašukan ubijen hicem iz vatrenog oružja u glavu i to iz neposredne blizine. Na automobilu za čijim je upravljačem pronađen bilo je razbijeno staklo na mestu suvozača, što upućuje da je na njega pucano ili s te strane kroz staklo, ili kroz otvorena vrata s vozačeve strane. Nakon što su se doznali ovi detalji, postalo je manje verovatno da je ubica bio s njim u automobilu.

Land Rover je bio parkiran uz desni rub s puta u smeru od Medulina prema Puli, na mračnom delu odmah uz njive, a kada ga je pronašla policija, bila su upaljena sva četiri migavca.

Iz toga se zaključuje da je ubica ili vozio iza njega pa mu signalizirao da stane ili su imali dogovoren susret na tom mestu, ali dok ne bude okončana istraga, sve ostaje u domenu spekulacija. Navodno ubica je bio poznat u kriminalnom miljeu jer se bavio kamatarenjem pa je policijska istraga odmah nakon ubistva krenula u tom smeru.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track