OBRAČUN: Grobari pokušali da ubiju Kimija?!

Navijači Partizana

OBRAČUN: Grobari pokušali da ubiju Kimija?!

Crna Hronika -
Miloša Radisavljevića, vođu navijačke grupe Alkatraz, navijači frakcije Jang bojs na 144. „večitom derbiju“ gađali bakljama

BEOGRAD - Žandarmerija sprečila krvoproliće!Miloš Radisavljević Kimi (29), jedan od vođa Partizanove navijačke grupe Alkatraz, zamalo je stradao u masovnoj tuči koja je izbila na južnoj tribini na 144. „večitom derbiju“, saznaje Kurir! Radisavljević je, prema našim saznanjima, bio u centru okršaja u kom se nekoliko stotina ljudi pesničilo i gađalo bakljama, a koji je okončan upadom Žandarmerije na jug!Oglušili se o opomenu- Do tuče je došlo između Jang bojsa, jedne od najekstremnijih i najopasnijih Partizanovih navijačkih grupa, i Alkatraza! Malo pre incidenta jedan od vođa Jang bojsa, inače vidno pijan, popeo se na ogradu pored Kimija. Iako je to privilegija starijih vođa, poput Kimija, pripadnik Jang bojsa je počeo da „vodi navijanje“! Kimi ga je nekoliko puta opomenuo i rekao mu da se povuče sa šipke, ali se vođa Jang bojsa pravio da ga ne čuje - priča za Kurir očevidac tuče. Sagovornik dodaje da su uskoro „bahato ponašanje vođe Jang bojsa“ primetili i drugi pripadnici Alkatraza.Koškanje preraslo u tuču- Neko mu je prišao, povukao ga za majicu i skinuo sa šipke! Tad je Kimi pokušao da smiri strasti, ali već je bilo kasno! Koškanje je preraslo u tuču, koja je kulminirala kad je jedan momak, maskiran fantomkom, drugom učesniku tuče pokušao da nabije zapaljenu baklju u usta! Kimi je pokušao da prekine sukob, ali su i prema njemu poletele baklje - kaže naš sagovornik.

Miloš Radisavljević Kimi
Miloš Radisavljević Kimi

Ko je KimiMiloš Radisavljević Kimi vođa je Alkatraza, jedne od najjačih navijačkih grupa Partizana. Kimi je u decembru 2011, organizovao da se novinarki Brankici Stanković s južne tribine skandira: „Otrovna si kao zmija, završićeš kao Ćuruvija“. Zbog toga je osuđen na 16 meseci zatvora, a sredinom aprila ove godine odslužio je kaznu. Još mu se sudi za paljenje beogradske džamije.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track