UŽASNO: Bludni starac silovao dečaka od 12 godina!
Foto: Shutter.

Manijak policija rasvetlila seksualno zlostavljanje

UŽASNO: Bludni starac silovao dečaka od 12 godina!

Crna Hronika -
B. Š. (62) poklonima i mobilnim telefonom namamio komšijino dete u stan. Decenija robije je maksimalna kazna

NOVI SAD - Bolesnik našao nemoćnu žrtvu!Novosađanin B. Š. (62) uhapšen je zbog sumnje da je silovao 12-godišnjeg dečaka, a istražni sudija Miroslav Alimpić odredio mu je pritvor do 30 dana!Kako saznajemo, B. Š. je osumnjičen da je krajem aprila i početkom maja nekoliko puta imao seks s dečakom.- Namamljivao ga je u svoju kuću poklonima, a kupio mu je i malo skuplji model mobilnog telefona. Inače, dečak i starac su komšije - kaže izvor Kurira iz istrage.Popravljao mu biciklDečak je prvi put došao kod B. Š. da mu popravi bicikl. Starac ga je tad pozvao da uđe u kuću i tokom razgovora ga pitao koji mobilni telefon ima.- Kad mu je dečak pokazao aparat, B. Š. je rekao da je to stari model i da on može da mu pokloni mnogo bolji od tog, samo ako to želi - kaže naš sagovornik.Dečak je rekao da bi voleo, a B. Š. se na to ohrabrio i pustio mu erotski film. Usput ga je pitao da li ima devojku i da li je imao seksualne odnose.- Onda je počeo da ga pipka. Rekao mu je da želi seks s njim i obećao da će mu dati sve što poželi ako postanu intimni - navodi naš izvor.Komšije posumnjale- Dečak je tad samo ćutao, ali je pristao na to. Kasnije je dečak u policiji rekao: „Čika je vodio računa da me ne boli, prvo me je mazao vazelinom, a posle me brisao peškirom“ - priča izvor Kurira.Dvanaestogodišnjak je posle ovog događaja još dvaput došao kod B. Š. Nakon mobilnog telefona, dobio je i slušalice. Sve je razotkriveno kad su komšije primetile da dete previše često dolazi kod komšije i posumnjale da u njihovom odnosu nešto nije u redu.- Kad su to rekli njegovim roditeljima, oni su pozvali dečaka na razgovor. Sve im je ispričao, nakon čega su komšiju prijavili policiji - kaže naš izvor. Inače, kazna za obljubu deteta je od jedne do deset godina zatvora.

Branio se ćutanjemNa saslušanju pred istražnim sudijom B. Š. se branio ćutanjem. U nastavku istrage biće urađena veštačenja i dečak će biti pozvan na saslušanje.- Policija je pretresla kuću osumnjičenog i zaplenila njegov računar i mobilni telefon - navodi naš izvor.

Slični slučajevi♦ 13. maj 2013 - Miloš N. (41) iz okoline Požarevca uhapšen je zbog sumnje da je silovao svoju maloletnu ćerku. On ju je oborio na krevet i prinudio na seksualni odnos.♦ 23. april 2012 - Toplica P. (58) i Darko M. (38) iz Smedereva uhapšeni su 23. aprila zbog sumnje da su obljubili decu i nemoćnog maloletnika, kao i da su navodili maloletnika na prisustvovanje polnim radnjama.♦ 1. mart 2013 - Zoran M. (24) osuđen je u Osnovnom sudu na tri godine i 11 meseci zatvora zbog nedozvoljenih polnih radnji nad šest maloletnih učenica jedne osnovne škole u Valjevu.♦ 4. februar 2013 - Nastavnik geografije Ivan Miović Štasni (59) iz Novog Sada, koji je 2010. uhapšen zbog sumnje da je obljubio nekoliko svojih učenika, osuđen je na 15 godina zatvora.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja