Pretučen vlasnik Grand kazina!

Grčki biznismen napadnut na Dedinju

Pretučen vlasnik Grand kazina!

Crna Hronika -
Policija traga za osobama koje su napale Hristosa Cemperasa i nanele mu povrede po glavi i podlive i ogrebotine po celom telu

BEOGRAD - Napadači na Grka bili maskirani!Hristos Cemperas, potpredsednik Grčke poslovne asocijacije i direktor „Grand kazina“, napadnut je i pretučen u petak oko 22 sata na Bulevaru oslobođenja ispred restorana „Kovač“, saznaje Kurir. Grčkog biznismena napalo je nekoliko osoba s kapuljačama na glavi i izudaralo ga pesnicama po glavi i telu.Morao na ušivanje glave- Cemperas je parkirao automobil na parkingu ispred restorana. Izašao je iz auta u društvu prijateljice, a kako je padala kiša, hteo je da otvori kišobran. Tada su mu prišli mladići s kapuljačama na glavi i počeli da ga udaraju po glavi pesnicama, ali i tupim predmetom, kojim su ga rasekli i naneli mu brojne ogrebotine, modrice i podlive po telu - kaže naš izvor iz istrage i dodaje da napadači nisu opljačkali Grka, već su nakon batinanja iskoristili mrak i kišu i pobegli u nepoznatom pravcu. Cemperasu je odmah posle prebijanja u privatnoj klinici ušivena glava.- Ovo nije bio napad zbog pljačke, već sam napadnut s namerom da budem pretučen! Svojim ponašanjem nisam dao nikakav povod za napad, niti imam bilo kakvih nesuglasica s bilo kim! Živim ovde već sedam godina i osećam se kao kod kuće i sasvim bezbedno. Siguran sam da će nadležni učiniti sve što je moguće kako bi ovaj incident bio istražen i kako bi se uspostavilo osećanje sigurnosti i reda - saopštio je Cemperas.MUP ispituje očevicePolicija je odmah po dojavi o napadu izašla na lice mesta.- Radimo na rasvetljavanju napada na grčkog državljanina. Ispitujemo očevice i očekujemo da ćemo uskoro identifikovati napadače - kazao je naš izvor iz istrage.

Svoje planove vezuje za SrbijuHristos Cemperas se na funkciji generalnog direktora „Grand kazina“ nalazi od jula 2009. godine i ima bogato iskustvo u turističkoj i industriji zabave, kojom se bavi već 35 godina. Ovaj ugledni biznismen je i član Asocijacije generalnih direktora atinskih hotela, član Odbora Udruženja srpskih hotela i potpredsednik Helenske poslovne zajednice u Srbiji. On je u više navrata bio na listama najuspešnijih biznismena u Srbiji, a u intervjuima je isticao da ovde ima dugoročne biznis-planove.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track