Najnovije vesti

SKANDAL: Nastavnik pretukao učenika u Vrnjačkoj Banji

SKANDAL: Nastavnik pretukao učenika u Vrnjačkoj Banji

Crna Hronika
20:40h
Otac trinaestogodišnjeg učenika u Bijeljini prijavio je policiji da je njegovog sina na maturskoj ekskurziji u Vrnjačkoj Banji pretukao nastavnik

BIJELJINA - Otac trinaestogodišnjeg učenika u Bijeljini prijavio je policiji da je njegovog sina na maturskoj ekskurziji u Vrnjačkoj Banji pretukao nastavnik, koji je, prema rečima direktora škole, suspendovan dok slučaj ne bude okončan.

Roditelj Predrag Rašević kaže da je nastavnik njegovom sinu izbio zub i povredio vilicu, što je konstatovano lekarskim nalazom, i dodao da će ga tužiti. U Centru javne bezbjednosti Bijeljina potvrđeno je da je otac u subotu, 25. maja, prijavio fizičko nasilje nad sinom i da je Tužilaštvo naložilo provođenje radnji u ovom slučaju.

Direktor Osnovne škole “Vuk Karadžić” Dragorad Vasić rekao je da je utvrđeno da se nemili incident zaista dogodio i da je nastavnik do daljeg suspendovan. Vasić je u ime škole uputio izvinjenje roditeljima i učenicima, i najavio da će slučaj biti rešavan u saradnji učenika, roditelja i nastavnika sa nadležnim institucijama.

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...
track