NAVIJAČ ZVEZDE: Vođa Hijena pretučen, pa upucan u koleno!

U nedelju ranjen Uroš Avramović, jedan od glavnih „delija“

NAVIJAČ ZVEZDE: Vođa Hijena pretučen, pa upucan u koleno!

Crna Hronika -
Navijač Crvene zvezde pozvao Hitnu pomoć i prijavio da ima povrede glave i da je ranjen, ali nije hteo da kaže ko ga je napao

BEOGRAD - Sam sebi previo koleno, pa pozvao Hitnu pomoć!Uroš Avramović (29), jedan od vođa Zvezdine navijačke grupe Hijene, ranjen je juče rano ujutru, najverovatnije na Novom Beogradu. Vatreni obračun, kako sumnja policija, dogodio se nekoliko sati pre nego što je Avramović, oko devet ujutru, zatražio pomoć lekara.Ispaljena dva metka- Njemu su dva metka ispaljena u desnu potkolenicu, a ima i povrede glave. On je u šok-sobi, ali mu život nije ugrožen - potvrđeno je iz Urgentnog centra.Policija zasad ne zna gde se dogodio vatreni obračun, jer je Avramović odbio da kaže šta se desilo i ko je pucao u njega.- On je sam pozvao Hitnu pomoć. Ekipa ga je pronašla na parkingu u Ulici Milutina Milankovića, nekoliko desetina metara od zgrade u kojoj živi. Kad su stigli, odmah su primetili da na glavi ima posekotine, ali su se iznenadili kad su videli da mu je desna noga previjena - kaže izvor iz istrage. Kako navodi, Avramović je odbio da mu ukažu pomoć na ulici, ali je pristao da bude pregledan u Urgentnom centru.Tek tokom detaljnih pregleda u ovoj ustanovi lekari su ustanovili da ima dve rane od metaka.Neće policiju- Inspektori su pokušali da razgovaraju s njim, ali on nije odgovarao na njihova pitanja - dodaje sagovornik Kurira.Uroš Avramović, podsetimo, odranije je poznat policiji. Protiv njega je do sada podneto petnaestak krivičnih prijava, a krajem prošle godine Avramović je zajedno s Veliborom Dunjićem odležao četvorogodišnju zatvorsku kaznu zbog napada na Andreja Čogurića na splavu „Kalipso“ 2008.Avramović i Dunjić pominjali su se poslednjih meseci kao akteri nekoliko incidenata u prestonici, ali nisu privođeni. Velibor Dunjić uhapšen je 19. aprila zbog sumnje da je dva dana ranije u Segedinu napao lidera LDP Čedomira Jovanovića, njegovu suprugu i prijatelje.

Povređen... Uroš Avramović
Povređen... Uroš Avramović

Velibor Dunjić
Velibor Dunjić

Slavio tituluIako je Avramović odbio da sarađuje s policijom, inspektori veruju da je on ranjen nekoliko sati pre nego što je pozvao Hitnu pomoć. Sumnja se da je malo pre vatrenog obračuna u jednom gradskom lokalu s još nekoliko „viđenijih“ „delija“ proslavljao titulu evropskog prvaka u vaterpolu Crvene zvezde.- Nije isključeno da su Avramović i prijatelji s kojima je bio u društvu malo više popili, te da su bili bučni i tako se zamerili „pogrešnim“ ljudima koji su sedeli u istom lokalu - kaže Kurirov izvor iz policije.

„Gepekovali“ Avramovića?Nekoliko navijača Crvene zvezde koji su u subotu po podne gledali finale vaterpolo Lige šampiona između Zvezde i hrvatskog Juga kažu da je pred kraj utakmice došlo do incidenta na severnoj tribini.- Nekoliko krupnih momaka dohvatilo je jednog navijača i bukvalno ga skinulo s tribine. Neki ljudi videli su da tog istog navijača na silu ubacuju u gepek kola i odlaze. Možda je to bio baš Uroš Avramović - kaže za Kurir jedan od očevidaca incidenta.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track