Pop Stokanović: Nisam u poslovnim i privatnim vezama sa uhapšenima
Foto: Glas Srpske

Pop Stokanović: Nisam u poslovnim i privatnim vezama sa uhapšenima

Crna Hronika -
Stokanović kaže da nije deo organizovane kriminalne grupe i da je izjavu u policiji dao samo zato što je dolazio u lokal "Havana" i poznavao gazdu, koji je uhapšen

BANJALUKA - Sveštenik iz Rudanke kod Doboja Milidrag Stokanović tvrdi da nije bio ni u kakvoj "privatnoj i poslovnoj" vezi sa Goranom Jovanovićem i grupom osumnjičenom za šverc kokaina.

- Poznajem se sa Jovanovićem, kod njega sam dolazio u lokal Havana u Doboju nekoliko puta i pričao sam s njim više puta telefonom. Zbog toga što su on i njegov brat osumnjičeni za šverc kokaina mene je MUP pozvao da dam izjavu zbog čega sam sa njima razgovarao, kaže Stokanović.

On kaže da nije deo organizovane kriminalne grupe i da je izjavu dao samo zato što je dolazio u lokal "Havana" i poznavao gazdu, koji je uhapšen. Dodaje da je ponovo juče bio u policiji kako bi uzeo pismenu izjavu koju je dao u svojstvu svedoka.

Stokanović, kojeg je u utorak saslušavala policija RS u okviru istrage o švercu kokaina je pred zgradu Radio televizije Republike Srpske doveo 18 parohijana da izraze protest zbog emitovanja vesti o njegovom saslušanju.

U velikoj međunarodnoj akciji ARKA prošle nedelje Policija RS je uhapsila Gorana Jovanovića i Antu Čančarevića osumnjičene za šverc kokaina u Evropi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track