S PUŠKOM KOD GRADONAČELNIKA: Naoružan sam, sklonite decu!
Foto: Beta

Naoružani muškarac u centru Pančeva

S PUŠKOM KOD GRADONAČELNIKA: Naoružan sam, sklonite decu!

Crna Hronika -
Dragan A. (51) s oružjem u rukama rešavao svoju tešku materijalnu situaciju i to što već dugo vremena nema nikakav posao

PANČEVO - Umalo tragedija!Prava drama odigrala se u Pančevu u utorak oko 12 sati, kad je Dragan A. (51), naoružan puškom, stajao na platou ispred zgrade Gradske uprave i zahtevao da ga na razgovor primi gradonačelnik ili njegov zamenik! Dragana su ubrzo opkolili policajci, a posle petnaestak minuta ga i uhapsili! Dragan A. na ovakav korak se odlučio najverovatnije zbog gubitka posla i teške materijalne situacije.Oružje u torbi- Dragan je ostavio torbu na platou, a onda ušao u zgradu Gradske uprave. Pitao je da li je tu gradonačelnik, a obezbeđenje mu je reklo da je u zgradi njegov zamenik Saša Pavlov. Dragan nije hteo da kaže zbog čega želi da razgovara sa zamenikom, već je izašao. Otvorio je torbu i izvadio maramu, koju je raširio po betonu. U prvi mah čuvari su pomislili da će se zapaliti, a onda je izvadio pušku i počeo da je puni - kaže izvor Kurira.

Obezbeđenje je odmah pozvalo policiju.- Naoružani čuvari rasporedili su se duž zgrade. Ubrzo je stiglo i desetak policajaca i jedan pregovarač, koji su opkolili Dragana A. On je sve vreme držao pušku. Pregovaraču je rekao da je bio na ratištu i da je ostao bez posla. Posle nekoliko minuta ubeđivanja spustio je pušku, i dalje zahtevajući da se vidi sa zamenikom gradonačelnika - kaže naš sagovornik.Lažni gradonačelnikJedan pripadnik obezbeđenja izašao je tada iz zgrade i predstavio se kao zamenik gradonačelnika!- Dragan je tada potrčao da uzme pušku, ali policajci su bili brži. Oborili su ga, a zatim uhapsili - kaže izvor Kurira.

Savladan... Trenutak hapšenja Dragana A.
Savladan... Trenutak hapšenja Dragana A.

Iživljavanje... Agresivni policajac šutira Dragana
Iživljavanje... Agresivni policajac šutira Dragana

Oladi, junače... Kolege sklanjaju „hrabrog“ policajca
Oladi, junače... Kolege sklanjaju „hrabrog“ policajca

Godinama živeo samDragan A. je živeo sam budući da je godinama razveden.- Povremeno je radio kao obezbeđenje u bankama i nikad nije imao para! Ima ćerku, koja studira negde u Beogradu, ali ne znam gde. Poznajem ga godinama, nije nasilan, ni mrava ne bi zgazio - kaže komšinica.

Policajac šutirao Dragana na zemlji

Nakon što su petorica-šestorica policajaca oborili Dragana, jedan njihov „hrabri“ kolega je pritrčao i već savladanog Dragana šutnuo u glavu! Verovatno bi ga još udarao da savesni čuvari reda, koji su sve to videli, nisu agresivnog službenika odgurnuli od uhapšenog Dragana. Kako Kurir saznaje, šef patrole koja je uhapsila Dragana A. odmah je podneo prijavu protiv policajca, a narednih dana nadležne službe u MUP proveriće da li je službenik koji je šutirao uhapšenog prekoračio ovlašćenja.

http://www.youtube.com/watch?v=QzDQbjbyYu4

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track