TINEJDŽER MONSTRUM: Pokušao da siluje dete od šest godina!

Policija u Kraljevu uhapsila mladića

TINEJDŽER MONSTRUM: Pokušao da siluje dete od šest godina!

Crna Hronika -
Maloletni nasilnik namamio dete u kuću u kojoj je bio sam, zatim skočio na nju, strgnuo joj odeću i počeo da je dodiruje svuda po telu

KRALJEVO - Dete završilo u bolnici s povredama i traumama!Šesnaestogodišnjak iz sela Kovači kod Kraljeva uhapšen je i određen mu je pritvor zbog sumnje da je obljubio dete od šest godina! Jeziv događaj odigrao se u nedelje predveče i uznemirio čitav kraljevački kraj.Namamio devojčicu- Dečak je u nedelju bio sam kod kuće i, prema prikupljenim informacijama, pozvao je devojčicu koju zna odranije. Ona je, ne sluteći ništa, došla kod svog komšije, a onda je usledila drama! Dečak je skočio na nju i, koristeći fizičku snagu, lako uspeo da je savlada! Strgnuo je odeću s nje i počeo da je dodiruje svuda po telu. Nije ga zaustavilo ni to što je dete sve vreme vrištalo, nastavio je da obljubljuje dete. Sve to nije trajalo dugo, a onda je nasilnik pustio devojčicu iz svoje kuće. Ona je pobegla i roditeljima ispričala sve što se dogodilo - ispričao je izvor Kurira blizak istrazi.Koliko je nasilnik bio grub svedoči i podatak da je devojčica zbog povreda prebačena u bolnici. Šesnaestogodišnjak je odmah priveden i saslušan u prisustvu roditelja i advokata.Pokušao da negira- On je u početku sve negirao i tvrdio da je devojčica sve izmislila! Međutim, kad su mu predočeni dokazi koji ga optužuju, priznao je šta je uradio. Zbog toga mu je posle saslušanja istražni sudija Višeg suda Nevenka Balšević odredila pritvor do 30 dana - rekao je naš izvor.Lekarski pregled šestogodišnje devojčica u bolnici pokazao je da dete nije u životnoj opasnosti, ali je zadobila povrede i tešku traumu.

Hronologija /Crna serija silovanja maloletnica/♦ 16. jul 2005 - Brutalno zlostavljanje, nakon čega je trogodišnja Katarina Janković preminula, dogodilo se u Zvezdarskoj šumi. Dete je imalo brojne povrede unutrašnjih organa, koje joj je naneo dečko njene majke Mališa Jeftović, osuđen na 40 godina robije.♦ 27. februar 2012 - Radosav S. (49), nadrilekar iz Novog Sela kod Šapca, uhapšen je zbog sumnje da je silovao K. F. (17) u svojoj kući. Devojka je zatrudnela, a silovanje je prijavila tek kad je zbog spontanog pobačaja završila u bolnici.♦ 17. januar 2013 - Majka J. S. (15) iz Majdanpeka prijavila je policiji da je njenu ćerku pet meseci silovao rođak Saša D. (40), kom su devojčicu poverili na čuvanje.♦ 29. januar 2013 - M. N. (20) iz Prokuplja uhapšen je zbog sumnje da je silovao devojčicu od 13 godina koju je poznavao.♦ 14. maj 2013 - Miloš N. (41) iz Prugova uhapšen je zbog sumnje da je silovao ćerku M. N. (14). Devojčica je slučaj prijavila policiji jer to nije htela da uradi majka, koja je znala šta se dogodilo.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja