NAGRAĐENI: Osuđenici spasli ženu iz Morave!
Foto: Marina Lopicic

Herojski podvig u Ćupriji

NAGRAĐENI: Osuđenici spasli ženu iz Morave!

Crna Hronika -
Zoran S. i Bojan I., koji služe kaznu u KPZ u Ćupriji, izvukli iz reke J. M., koja je, kako se sumnja, htela da se ubije

ĆUPRIJA - Nisu oklevali da spasu jedan život.Zoran S. (52) iz Aleksinca i Bojan I. (38) iz Niša, osuđenici Kazneno-popravnog zavoda u Ćupriji, spasli su život pedesetogodišnjoj J. M., koja je najverovatnije pokušala da se ubije skokom u Moravu.- Zoran S. i Bojan I. bili su na redovnoj radnoj aktivnosti na paviljonu na Adi. U povratku su odjednom začuli jaukanje. Najpre nisu znali šta se dešava, a onda im se učinilo da zapomaganje dolazi iz reke nedaleko od Bele lađe u Ćupriji - kaže izvor Kurira iz istrage.Zoran S. i Bojan I. odmah su zaustavili automobil u kojem su se nalazili.- Otrčali su do reke i videli J. M. kako se davi. Mlatarala je rukama, dok ju je voda povremeno potapala. Hrabri osuđenici su bez razmišljanja skočili u vodu. Plivali su ka preplašenoj ženi. Kad su stigli do nje, zgrabili su je i izvukli na obalu - kaže naš sagovornik.J. M. je bila uspaničena, a njeni heroji su odmah pozvali policiju.- Bili su veoma srećni što su joj pomogli - kaže izvor Kurira.Daljom istragom biće utvrđene sve okolnosti u vezi s ovim slučajem.- Proverava se da li je J. M. pokušala da izvrši samoubistvo, kao i zbog čega je odlučila da digne ruku na sebe - kaže naš sagovornik.(E. K.)

Osuđenicima zasluženo Slobodan vikendHerojski čin Bojana I. i Zorana S. zaslužio je nagradu.- Zaposleni u zatvoru u Ćupriji pohvalili su Zorana S. i Bojana I. i nagradili ih slobodnim vikendom. Oni su, inače, osuđeni zbog nedozvoljenog držanja oružja i narušavanja javnog reda i mira - kaže izvor Kurira iz istrage.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track