OČAJ PRIJATELJA: Da nisam otišao kući, Boban bi sada bio živ
Foto: Nebojsa Mandic

Ispovest druga nastradalog Bobana Pantovića (37)

OČAJ PRIJATELJA: Da nisam otišao kući, Boban bi sada bio živ

Crna Hronika -
Nije trebalo da ga pustim da ide sam, kaže drug vlasnika kafića „Intermeco“, koji je bio s njim pre nego što je ubijen

BEOGRAD - Istraga!- Te noći bio sam s Bobanom u njegovom kafiću do zatvaranja. On je tad krenuo da odveze kući konobaricu. Zvao me je da idem s njim na muziku, ali sam otišao kući. Nije trebalo da ga pustim da ide sam. Da nisam otišao kući, Boban bi sada možda bio živ...Umro kod prugeOvo je juče za Kurir rekao prijatelj Bobana Pantovića (37), vlasnika kafića „Intermeco“, koji je ubijen u nedelju ujutru u Velikim Crljenima. Pantovića su ispred bara „Estrada“ pretukla četvorica mladića, od kojih je jedan priveden, a potom mu pucali u grudi. Telo je pronađeno pored pruge dva kilometra od lokala u kojem je izbila tuča.- Boban je bio dečko koji nikad nije lagao, bez mrlje u dosijeu, uvek spreman svakom da pomogne makar i na svoju štetu. Od malih nogu je trenirao fudbal. Živeo je za svoje dve ćerkice, a sad ga više nema - priča potresen prijatelj.Te noći Pantović je svratio na muziku u „Estradu“. Pred zatvaranje su došli napadači koji su se bahato ponašali prema muzičarima, a potom su jednog i ošamarili.Pucali mu u grudi- Zatim su nasrnuli na Pantovića, udarali ga flašama, a tuča se nastavila i ispred lokala. Udarali su ga poklopcem od kante za đubre, premlatili ga i bacili u kanal pored puta. Pantović je ležao, a oni su otišli. On je potom s bokserom u ruci krenuo ka pruzi. Verovatno su ga tad napadači presreli i pucali mu u grudi - kaže izvor Kurira iz istrage.(E. K.)

Nastradao... Boban Pantović
Nastradao... Boban Pantović

Poznati po incidentimaPrema rečima meštana Velikih Crljena, četvorica napadača na Pantovića poznati su po nasilničkom ponašanju.- Zbog toga im je zabranjeno da ulaze u većinu lokalnih kafana. I ranije su se tukli i pravili probleme. Čak je i brat jednog od nasilnika zabranio svom bratu da ulazi u njegov klub - kažu meštani.

Brat napadača zvao policijuBrat jednog napadača naišao je na Pantovićevo telo dok se vraćao kući. Navodno je odmah pozvao policiju i prijavio slučaj - kaže naš sagovornik.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track