BEZ TRAGA: Dečak nestao na povratku iz škole

Agonija porodice Horvat

BEZ TRAGA: Dečak nestao na povratku iz škole

Crna Hronika -
Drama Andoru Horvatu (14) izgubio se svaki trag u petak, pošto je uzeo svedočanstvo u kojem je pisalo da je dobio jedinicu iz matematike

BAČKO PETROVO SELO - Poslednji put viđen kod pruge s kiflom i flašom vode u rukama.Andor Horvat (14) iz Bačkog Petrovog Sela kod Bečeja misteriozno je nestao u petak, dok se vraćao iz Osnovne škole „Šamu Mihalj“, u kojoj je pohađao šesti razred.Očevici kažu da su ga tog dana poslednji put videli oko 10.30 sati na oko 500 metara od kuće, u blizini pružnog prelaza, i da je nosio dve kese u kojima su bili kifla i flaša vode.Crna majica, siva trenerkaOni navode da je na sebi imao pantalone tamnoplave boje, crnu majicu i sivu trenerku s kapuljačom.Prema rečima dečakovog oca Karolja Horvata (54), Andor je u petak preuzeo školsko svedočanstvo i verovatno se uznemirio kad je video da je iz matematike dobio jedinicu.- I prethodne školske godine on je morao da ponavlja šesti razred zbog slabe ocene iz matematike. Siguran sam da ga je to strašno pogodilo, naročito što znam da se on silno trudio da mu se ove godine ne ponovi isto. Ne znamo gde je, pretražili smo sva moguća mesta na koja smo nekada zajedno išli. Međutim, nigde ga nema - jedva izgovara Karolj.Pretražili i obalu TiseOn dodaje da se u potragu uključila policija i gotovo svi žitelji ovog malog sela.- Andorovim fotografijama oblepili smo Bačko Petrovo Selo i susedna mesta, ali još se niko nije javio da ga je pronašao. Verujem policiji i hvala svima koji traže mog sina. Nada poslednja umire - rekao je dečakov otac.Valerija Horvat, majka nestalog dečaka, kaže da za njim tragaju i stariji brat Čaba (27) i sestre Klara (29) i Aniko (30).- Kad je u petak odlazio po svedočanstvo, bio je ubeđen da je popravio jedinicu iz matematike. Škola je od naše kuće udaljena oko dva kilometra. Pretražili smo ceo atar oko sela i priobalje Tise - navodi majka i dodaje:- Još jednom je na ovakav način nestao. Bilo je to kad je išao u prvi razred. Otišao je kod rođaka, ali su me oni obavestili da ne brinem. Sad svi strepimo za njega.

Majka Valerija: Bio je ubeđen da je popravio jedinicu iz matematike
Majka Valerija: Bio je ubeđen da je popravio jedinicu iz matematike

Očajni otac... Karolj Horvat sa fotografijom svog sina
Očajni otac... Karolj Horvat sa fotografijom svog sina

Andor je divno deteGotovo sve komšije porodice Horvat kažu da je Andor, iako mu škola ne ide od ruke, divno i lepo vaspitano dete.- Svi se nadamo da se on ipak negde sakrio i da će se iznenada pojaviti u roditeljskoj kući. Verujemo da se potresao zbog škole, ali da će ga to proći i da će živ i zdrav doći kući - kažu komšije.

Javite ako ga viditeSvako ko ima bilo kakva saznanja o nestalom dečaku ili ga je video neka to odmah javi na broj 069/25-25-618 ili neka pozove MUP Srbije na broj 192.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track