Lazarevčanin uhapšen zbog ubistva u kafani Estrada!
Foto: Nebojsa Mandic

Lazarevčanin uhapšen zbog ubistva u kafani Estrada!

Crna Hronika -
Osumnjičeni je, zajedno sa svoja tri prijatelja Ž.R, P.V. i R.S. za kojima je raspisana potraga, u kafani "Estrada" u Velikim Crljenima pesnicama, nogama, stolicama i flašama na smrt pretukao Bobana Pantovića

BEOGRAD - Policijski službenici Odeljenja za krvne i seksualne delikte Uprave kriminalističke policije PU Beograd uhapsili su i uz krivičnu prijavu priveli dežurnom istražnom sudiji Višeg suda u Beogradu M. M. (28) iz Lazarevca, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo, saopštio je danas MUP.

Osumnjičeni je, zajedno sa svoja tri prijatelja Ž.R, P.V. i R.S. za kojima je raspisana potraga, u kafani "Estrada" u Velikim Crljenima gostima zadao više udaraca u predelu glave i tela, nakon čega su napali i Bobana Pantovića udarajući ga rukama, nogama, stolicama i flašama u predelu glave.

Nakon odlaska osumnjičenih, Pantović je krenuo za njima, sustigao ih ispred kuće M.M. gde su opet započeli tuču. M.M. je tada iz revolvera ispalio dva projektila, od kojih je jedan pogodio Pantovića u predelu grudi, usled čega je preminuo.

Dežurnom istražnom sudija Višeg suda u Beogradu priveden je i B. R. (34) iz Beograda, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo pomoć učiniocu posle izvršenog krivičnog dela na taj način što je Ž.R, osumnjičenog za krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu, P. V. i R.S. prevezao iz Lazarevca do Beograda, kako bi im omogućio dalje bekstvo, navedeno je u saopštenju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track