4 LEŠA KOD ARILJA: Mileta pijan ubio majku i dve strine pa se obesio
Foto: Zoran Saponjic

Porodična tragedija u selu Visoka

4 LEŠA KOD ARILJA: Mileta pijan ubio majku i dve strine pa se obesio

Crna Hronika -
Nezvanično, reč je o lečenom psihičkom bolesniku. Na licu mesta je istražni sudija Joviša Lazarević sa ekipom za uviđaj
1 / 6 Foto: Zoran Saponjic

ARILJE - U ariljskom selu Visoka jutros su pronađena četiri leša, potvrdio je portparol policijske uprave u Užicu Dragan Aćimović.

Nezvanično, trostruko ubistvo izvršio je Mileta Sarić (55) koji je, prema prvim i nepotvrđenim informacijama, tupim predmetom prvo oduzeo život majci Slobodanki u svojoj kući, a zatim je nastavio krvavi pohod otišavši u kuću jedne, a potom i druge strine - Milene i Kosare. Sve tri žene imaju između 74 i 77 godina.

Sve tri kuće nalaze se u neposrednoj blizini, a prvi komšija udaljen je više od kilometra.

Kako Kurir nezvanično saznaje, posle izvršenog trostrukog ubistva, Mileta se vratio u svoje dvorište i obesio se u pomoćnom objektu.

Meštani kažu i da se Mileta u nekoliko navrata lečio u Užicu, najverovatnije zbog psihijatrijskih problema.

Aćimović je rekao da su meštani ovog sela, udaljenog oko 40 kilometara od Arilja u pravcu Zlatibora, jutros prijavili da su pronađena četiri leša, a na licu mesta je istražni sudija Joviša Lazarević sa ekipom koja vrši uviđaj.

Kako javlja izveštač Kurira, sva tri mesta zločina vrve od policijskih inspektora i forenzičara, a ekipa krim-tehničara koja je došla iz Beograda već radi rekonstrukciju zločina.

Informaciju o stravičnom zločinu u međuvremenu je potvrdio i direktor policije Milorad Veljović koji je rekao da su "ubistva izvršena tupim predmetom", kao i da su dve ubijene žene Mileti Sariću strine a ne tetke. On je dodao i da su ubičina i kuće dve ubijene žene u neposrednoj blizini.

Istražni sudija Joviša Lazarević saopštio je posle uviđaja da postoji sumnja da je Mileta Sarić ubistvo počinio u alkoholisanom stanju, kao i da je Sarić i u četvrtak uveč bio pijan.

On je dodao da je ubistvo izvršeno neidentifikovanim tupim predmetom sa kojim su sve tri žene udarene po glavi, posle čega je on izvršio samoubistvo vešanjem, a dodao je da se Mileta lečio u poslednje dve -tri godine od alkohola na neuropsihijatriji.

Istražni sudija je naveo i da je poslednje dve godine podnoseno više prijava protiv Sarića zbog remećenja javnog reda i mira.

http://www.youtube.com/watch?v=gV8QY5CsuUw

http://www.youtube.com/watch?v=RQ-cHF7Ds7U

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track