SUD: Delibašiću mesec dana pritvora za ubistvo!

Ubistvo Pančevca u Budvi

SUD: Delibašiću mesec dana pritvora za ubistvo!

Crna Hronika -
Istražni sudija Osnovnog suda u Kotoru odredio je Milošu Delibašiću jednomesečni pritvor zbog ubistva Pančevca Miloša Vidakovića

PODGORICA - Beograđaninu Milošu Delibašiću (29), koji je uhapšen u Budvi, u okviru istrage ubistva Pančevca Miloša Vidakovića (28), danas je, pred istražnim sudijom Osnovnog suda u Kotoru, određen jednomesečni pritvor.

Delibašić je uhapšen u utorak u Budvi, u okviru zajedničke akcije crnogorske i srpske policije na rasvetljavanju ubistva Vidakovića.Kako je saopšteno iz Uprave policije Crne Gore, u akciji je uhapšeno i više osoba na teritoriji Srbije.

Vidaković je ubijen 2. jula u pucnjavi kod Starog grada u Budvi. On je pogođen sa najmanje tri hica iz pištolja dok je sedeo u jednom kafiću, a od posledica ranjavanja preminuo je na putu ka Opštoj bolnici u Kotoru.

Policija je tada navela da je nepoznati muškarac sa crnim šeširom prišao Vidakoviću sa leđa i u njega ispalio tri hica u predelu grudnog koša, a zatim počeo da beži, kada je nasumice opalio još nekoliko hitaca.

U popularnim šankovima ispod zidina Starog grada u vreme pucnjave bilo je više od 500 gostiju.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track