NEMA TRAGOVA NASILJA: Direktor srpskog Lukoila pronađen mrtav u stanu!
Foto: KURIR

Čeka se obdukcija

NEMA TRAGOVA NASILJA: Direktor srpskog Lukoila pronađen mrtav u stanu!

Crna Hronika -
Telo Olega Šarova prebačeno je na Institut za sudsku medicinu kako bi obdukcijom bio utvrđen uzrok smrtiglosa: Na telu Olega Šarova nije bilo tragova nasilja
1 / 5 Foto: KURIR

BEOGRAD - Možda ga je izdalo srce...Oleg Šarov, zamenik generalnog direktora srpskog predstavništva "Lukoila", pronađen je mrtav u stanu na Novom Beogradu, saznaje Kurir! Beogradska policija nije zvanično potvrdila smrt visokog rukovodioca "Lukoila", ali je navela da je registrovano da je na adresi na kojoj je stanovao Šarov zaista nađeno telo!

Zaključana vrata

Izvor Kurira kaže da je telo Olega Šarova nađeno u četvrtak popodne u stanu u Ulici proleterske solidarnosti.- Vrata stana bila su zaključana, a lekari na licu mesta nisu uočili tragove nasilja, pa se pretpostavlja da je najverovatnije reč o srčanom udaru. Telo je prebačeno na Insititut za sudsku medicinu gde će biti utvrđen tačan uzrok smrti visokog funkcionera "Lukoila"- rekao je izvor Kurira blizak istrazi.

Prema nezvaničnim informacijama, policija se u potragu za Šarovim upustila nakon dojave da se nije pojavio na poslu.- Njegovi saradnici su rekli da on u četvrtak nije došao na svoje radno mesto i da se nije javio, što je bilo vrlo neuobičajeno. Pošto nisu uspeli da stupe u kontakt sa Šarovim, o svemu su obavestili policiju - rekao je izvor Kurira.

Stan zapečaćenKomšije u zgradi u Ulici proleterske solidarnosti kažu da nisu primetili ništa neobično.- Znala sam tog Rusa samo iz viđenja, on je stanovao u stanu broj četiri u prizemlju. Juče sam posle podne primetila da je došla policija. Dugo su lupali na vrata stana, a na kraju su provalili unutra. Ne znam ništa više od toga, osim da su policajci, po odlasku, zapečatili stan - rekla je komšinica koja je insistirala na anonimnosti.

U Srbiji četiri godine

Oleg Šarov je u Srbiju došao pre četiri godine, kako bi radio u kompaniji "Luk oil". Šarov se u "Lukoilu" nalazio na poziciji starijeg menadžera za razvoj i eksploataciju. U "Lukoilu" juče popodne nisu želeli ništa da komentarišu, pošto im je radno vreme bilo do 17 sati, i zamolili su da se javimo danas.

Komšije u neverici

Ekipa Kurira juče je od komšija saznala da je Šarov živeo u iznajmljenom stanu u Proleterske solidarnosi od kada je došao u Srbiju.- Nije valjda reč o njemu? Jao, on je bio divan čovek, pravi gospodin, porodičan čovek. Uvek me je ljubazno pozdravljao kada bi se sreli i nikada nije pravio probleme. Koliko ja znam sa njim je živela njegova žena. U našoj zgradi inače ima puno Rusa koji žive kao podstanari, barem još šest-sedam stanova oni iznajmljuju - rekla je potresena komšinica za Kurir.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track