Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo devojke na Adi Ciganliji
Foto: Mup

Uhapšeni osumnjičeni za ubistvo devojke na Adi Ciganliji

Crna Hronika -
Filip Vilotijević (25) i Vukašin Smiljanić (20) su pešice prešli administrativni prelaz Merdare gde su ih pripadnici srpske policije legitimisali i utvrdili identitet, nakon čega su uhapšeni

KURŠUMLIJA - Policija u Kuršumliji je na administrativnom prelazu Merdare uhapsila dvojicu osumnjičenih za učešće u pucnjavi na Adi Ciganliji u Beogradu kada je ubijena Tamara Radulović (29).

Dvojica osumničenih, za kojima je ranije MUP Srbije raspisao poternicu, juče su posle hapšenja sprovedeni u Beograd. Prema nezvaničnim informacijama iz policijskih izvora, Filip Vilotijević (25) i Vukašin Smiljanić (20) su pešice prešli administrativni prelaz Merdare gde su ih pripadnici srpske policije legitimisali i utvrdili identitet, nakon čega su uhapšeni.

Njih dvojica se sumnjiče da su učestvovali u pucnjavi 12. maja na splavu "Džast vanila" na Adi Ciganliji u Beogradu, kada je ubijena Tamara Radulović (29).

Tada su uhapšeni L. S. (34) iz Novog Sada, S. S. (30) i J. N. (30) iz Beograda, a potraga je raspisana za Filipom Vilotijevićem i Vukašinom Smiljanićem. Prema nezvaničnim informacijama, Filipa Vilotijevića i Vukašina Smiljanića na Kosovo je uveo Liridon Keljmendi, mlađi sin balkanskog narko-bosa Nasera Keljmendija, i čuvao ih do juče, više od dva meseca.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track