OBRT U ISTRAZI: U Banjičkoj šumi spalila se devojka (30)!

Samoubistvo samospaljivanjem

OBRT U ISTRAZI: U Banjičkoj šumi spalila se devojka (30)!

Crna Hronika -
Tridesetogodišnja M.P. preminula u bolnici u Zvečanskoj. Prvobitno su beogradski mediji objavili da se spalila neimenovana žena starosti 40 do 50 godina

BEOGRAD - Prema saznajima Kurira, ženska osoba koja se danas oko 11 časova spalila benzinom u Banjičkoj šumi je tridesetogodišnja M. P. Nesrećna devojka je preminula na odeljenju plastične hirurgije u Zvečanskoj, posle višečasovne borbe lekara da joj spasu život.

Prvobitno su beogradski mediji objavili da je neimenovana žena starosti 40 do 50 godina koja se oko 11 sati polila benzinom i zapalila u Banjičkoj šumi pred gomilom dece i prolaznika. Samoubistvo spaljivanjem se dogodilo u Bulevaru Oslobođenja preko puta kafane Kovač.

Kako Kurir nezvanično saznaje M.P. je pre svog samospaljivanja otišla do obližnje benzinske pumpe gde je kupila dve kantice benzina i upaljač, a zatim otišla do ulaska u Banjičku šumu da se spali. Očevici koji su prisustvovali jezivoj sceni kažu da su prvi plamen primetli obližnji vežbači, koji su pomislili da je planulo smeće, međutim kada su žene i deca koji su se zatekli u blizini počeli panično da vrište i videli da se neka osoba u plamenu pomera oni su pritrčali da pomognu.

Nekoliko osoba je kada je žena pala na zemlju počeli po njoj bacati pesak i zemlju ne bili ugasili vatru, ali je plamen lokalizovala policijska patrola koja se pojavila na mestu uviđja samo tri minuta od tragedije. Policajci su plamen ugasili bacajući pancirni prsluk po nesrećnoj ženi.

Ono što je najezivije svedoče očevici jeste da žena kada se zapalila nije pustila ni glasa.

Žena je bila prebačena kolima Hitne pomoći u Urgentni centar gde su joj na odeljenju reanimacije ukazali prvu pomoć, a zatim je bila prebačena na odeljenje plastične hirurgije u Zvečanskoj ulici, gde su lekari pokušali da joj spasu život, ali bezuspešno.

Razlozi zbog kojih se odlučila na ovakav potez, za sada, nisu poznati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track