KOTOR: Dečak (10) iz Srbije teško povređen u padu ograde!

Borba za život

KOTOR: Dečak (10) iz Srbije teško povređen u padu ograde!

Crna Hronika -
Nesreća se dogodila kada je teška klizna kapija koja se otvara daljinskim upravljačem iz zasada nepoznatih razloga pala na dečaka

KOTOR- Desetogodišnji dečak D.R. teško je povređen u Kotoru, kada je na njega pala ograda, a dečak je po prijemu u kotorsku bolnicu i obavljene dijagnostike, prebačen u Klinički cenar u Podgorici.

Nesreća se dogodila u mestu Krimovica, gde je dečak iz Srbije bio smešten kod rodbine. Naime teška klizna kapija koja se otvara daljinskim upravljačem iz zasada nepoznatih razloga pala je na njega kada je pokušao da je pokrene.

Pošto kotorska bolnica nije imala adekvatno vozilo za ovakve hitne slučajeve, pomoć su tražili od kolega iz Budve, pa je dečak najnovijim vozilom budvanske Hitne pomoći u pratnji anesteziologa i medicinske sestre kotorske bolnice prebačen u Klinički centar u Podgorici.

Zbog hitnosti slučaja i teškog stanja u kojem se dečak nalazi, ispred vozila budvanske Hitne pomoći koje je kroz Budvu prošlo išlo je i policijsko vozilo sa uključenim rotacionim svetlom i sirenom, kako bi zbog saobraćajne gužve omogućili nesmetan prolaz kolima Hitne pomoći.

Kotorska policija i osnovni državni tužilac trenutno vrše uviđaj na mjestu događaja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track